• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anketa pred pakao u Bakuu: Može li Partizan?

Autor mondo.rs

Ovog popodneva, u 18 časova, fudbaleri Partizana počinju bitku za jesen u Evropi, popunjavanje budžeta i popravljanje imidža srpskog kluspkog fudbala.

Partizan ima fantastičan rezultat pred revanš meč plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Iako se radi o pobedi iz prvog meča od "svega" 3:2, to je zapravo premija jer su crno-beli otvorili dvomeč sa Nefčijem iz Azerbejdžana sa 0:2 pred svojim navijačima.

Ovog četvrtka popodne, u 18 časova, Partizan igra za plasman u Ligu Evrope, 1,3 miliona evra zarade i popravljanje imidža srpskog klupskog fudbala u Evropi, čiji je koeficijent kritično nizak.

Ali, neće biti lako timu Marka Nikolića i o tome svedoče događaji od prethodne večeri, kada je autobus sa fudbalerima Partizana kamenovan. Biće vrelo kada meč počne. I u smislu atmosfere na stadionu i bukvalno, jer se očekuju vrućina i visoka vlažnost vazduha.

Pred izlazak svog tima na dvoboj u Bakuu, Nikolić je rekao:

"U dobrom smo momentu, naša forma raste iz utakmice u utakmicu, došli smo da napravimo dobar rezultat. Duboko verujem da igrači mogu da izvuku maksimum, ovaj tim ima dovoljno zajedništva i želje da ostvari dobar rezultat u Bakuu", i dodao:

"Imamo vremena da se adaptiramo na toplo vreme i veliku vlažnost. Cilj je jasan - želimo grupnu fazu Lige Evropa a za to će nam biti potrebna dobra koncentracija svakog sekunda utakmice, da ne pravimo početničke greške kakve smo pravili u prvoj utakmici, ali i da imamo veći procenat iskorišćenih šansi. Sa relativnom mirnoćom i velikom odlučnošću ulazimo u duel, jedva čekamo da počne i nađemo put do svog cilja".

Trener crno-belih podsetio je da je njegova ekipa u poslednjih 24 utakmica, otkako je on u klubu, izgubila samo jedan meč. On je dodao da je verovao u svoj tim i kada je gubio sa 0:2 u prvoj utakmici u Beogradu.

"Nismo tim koji lako gubi, pokušaćemo to da pokažemo sutra. Najbitnije je da se bude bolji u ukupnom skoru, nama odgovaraju dva rezultata. Nefči je dobar u ofanzivi, ali neće biti lako. Kakav bi ja bio predvodnik tima ako ne bih verovao u svoje igrače i ono što radimo", rekao je Nikolić i na pitanje novinara dodao da ne očekuje incidente s golmanom Nefčija Sašom Stamenkovićem, koji je svojevremeno branio za Crvenu zvezdu.

Šta vi mislite? Može li Partizan da se plasira u Ligu Evrope i kakav meč očekujete?

Anketa

Može li Partizan do Lige Evrope?

  • Da, pobediće i u revanšu!

    25% (5)

  • Može, biće gusto, biće nerešeno...

    50% (10)

  • Proći će, ali tek posle produžetaka ili penala.

    0% (0)

  • Ne može, izgubiće golom razlike...

    5% (1)

  • Ma kakvi, doživeće debakl!

    20% (4)

Može li Partizan do Lige Evrope?

Rezultati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC