• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Marijin otac: Mog sina nisu poštovali u Realu

Autor mondo.rs

Otac novog veziste Mančester Junajteda objasnio je razloge zbog kojih je njegov sin otišao iz madridskog Reala.

Diglo se dosta prašine oko Anhela Di Marije ovog leta kao i oko njegovog budućeg kluba. Najuporniji su bili Pari Sen Žermen i Mančester Junajted, a pobedu je na kraju odneo engleski klub i dobio svoju "novu sedmicu".

U svakom slučaju, Real Madrid je bio pomalo i ravnodušan prema igraču koji im je u prethodnim sezonama, a naročito u prošloj, bio jedan od najboljih igrača i kao da su zbog finansijskog fer-pleja samo žurili da ga prodaju.

Koliko tu više nije bilo ljubavi, i koliko samo neki "viši interesi" igraju ulogu ispričao je otac Anhela Di Marije u razgovoru za radio ""Kadena Kope".

"Nikada nisu ni cenili dovoljno Anhela. Na kraju je ispalo kao da ga ne žele u klubu. Nikad mu u stvari, nisu ni pokazali ljubav", započeo je priču Migel Di Marija.

"Mnogo je tu papirologija igrala ulogu oko odlaska mog sina koji je sa Realom osvojio pet ili šest titula. I pored toga, i produžavanja ugovora dva puta , do dogovora sa Realom nije došlo", i dodao šta je još doprinelo odlasku njegovog sina put Engleske.

"Uvek je morao da se bori za svoje mesto i iako je igrao dobro, dovođeni su igrači koji igraju na njegovom mestu, igrači kao što je Bejl. Moj sin je bio umoran da stalno dokazuje šta zna i da se bori za mesto, iako je pre toga dovoljno pokazao", rezigniran je Migel.

Di Marija je u Realu proveo prethodne četiri godine i odigrao 191 utakmicu za kraljevski klub, postigavši 36 golova. Inače, samo prošle godine je u 41 utakmici zabeležio 22 asistencije.

"Real mu nikad nije ni ponudio željenih šest miliona evra po sezoni. Najveća ponuda je bila pet miliona što je bilo za milion i po više nego što je već imao", i onda je Migel opisao kako to sada izgleda u Junajtedu.

"Anhel je sada srećan u mančesteru gde se lepo ophode prema njemu, a i finansijski je bolje od onoga što mu je bilo ponuđeno u Realu. Moje mišljenje je da je Real izgubio ključnog igrača, igrača koji u svakom momentu može nešto da promeni na terenu i da pobedi utakmicu", zajključio je Migel Di Marija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC