• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žuta podmornica" ispunila san dječaku koji umire

Autor mondo.ba

Viljareal i Seltik odigrali su humanitarni meč, na kojem je zaigrao i trinaestogodišnji Hohan, bolesni dječak koji je imao samo jednu želju - da nastupi u dresu svog omiljenog kluba. Ne samo da je igrao, nego je postigao i gol!

Dječak Gohan (13), koji boluje od teškog oblika tumora, ispunio je svoj san zaigravši za Viljareal, čime je bar na jednu noć postao junak El Madrigala.

Trinaestogodišnji dječak u bolnici je rekao medicinskim sestrama da ima samo jednu želju - da zaigra za Viljareal. Kada su to čule, odlučile su da u saradnji sa klubom ostvare dječakov san.

Na humanitarnoj utakmici nazvanoj "Ujedinjeni za nadu", koja je "žuta podmornica" odigrala sinoć protiv škotskog šampiona Seltika, Gohan je dobio priliku da zaigra zajedno u društvu svojih heroja.

Nakon što se presvukao u svlačionici i zagrijao, istrčao je na teren El Madrigala i ne samo da je debitovao za svoj voljeni klub, nego je uspio i da postigne gol, nakon čega je završio na rukama svojih saigrača.

...
Izvor: YouTube

"Od sada ću biti jači, imam toliko nade i gledaću samo naprijed", rekao je Gohan nakon meča, u kojem je Viljareal slavio sa 4:2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC