• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Falkao se ne seća tvita: Hala Madrid!

Autor mondo.rs

U prvom intervjuu od dolaska u Mančester junajted, Radamel Falkao odgovarao je na aktuelna pitanja magazina "FourFourTwo".

"Hala Madrid", napisao je Radamel Falkao na Twitter nalogu najavljujući senzacionalan prelazak na "Santijago Bernabeu" poslednjeg dana prelaznog roka u Evropi, ali je morao hitno da obriše tvit, jer...

Javili su mu da je zapravo otišao u Mančester junajted, na jednogodišnju pozajmicu, a možda i duže.

Taj transfer iz Monaka poklopio se sa obavezama reprezentacije Kolumbije, pa su Englezi tako morali da čekaju sve do ove srede na prvi Falkaov intervju u svojstvu fudbalera Mančester junajteda. Dao ga je za magazin "FourFourTwo" (Četiri-četiri-dva) i izjavio, između ostalog:

"Mančester junajted me je pratio poslednjih nekoliko meseci. Da, bilo je i drugih klubova koji su bili zainteresovani, poput Real Madrida, ali ja sam uvek želeo da idem u Mančester", rekao je, ne pominjući sporni tvit "Hala Madrid", koji je tokom leta napisao, pa obrisao sa svog Twitter profila, uz obrazloženje da je bio hakovan.

"To je sjajan klub, sa slavnom istorijom, klub koji me ispunjava verom da ću uspeti".

Ipak, Falkao je priznao da se slabo snalazio poslednjih dana prelaznog roka u Evropi, kada je na svom Twitter profile napisao "Hala Madrid", pa obrisao i otišao u Junajted.

"Bilo je momenata kada sam mislio da se transfer (u Junajted) neće dogoditi na vreme. To je bilo stresno za mene, ali je na kraju ispalo dobro. Kao što sam rekao, ovo je odlična šansa za mene, posebno posle povrede"

"Cilj mi je da postižem golove i osvajam titule. Cilj je da ove sezone osvojimo titulu. Važno mi je i na klupskom planu, a i da bih bio spreman da igram za Kolumbiju". 

Falkao bi mogao da debituje za Junajted u subotu, protiv Kvins Parka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC