• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ameri kupuju Totenhem?

Autor mondo.rs

Investiciona grupa Kein Hoj zainteresovana da kupi londonski klub. Aktuelni gazda traži milijardu funti, ali teško da će mu bilo ko toliko ponuditi.

Da li će i Totenhem stati u red premijerligaša sa stranim, američkim vlasnikom? Po svemu sudeći, nije nemoguće.

Privatna investiciona kuće Kein Hoj iz SAD, javno je potvrdila da je počela pregovore o kupovini renomiranog kluba sa Vajt hart lejna.

Prema tvrdnji biznismena iz Amerike, pregovori su u početnoj fazi, iako izvori iz kluba insistiraju na tome da su male šanse da bilo ko pošalje ponudu pre nego što stadion bude rekonstruisan. Štavše, Totenhem tvrdi da nikakvih razgovora nije bilo.

"Totenhem je pregovarao sa nekoliko potencijalnih finansijera radi nalaženja optimalnog paketa za projekte i, u okviru tih sastanaka, predstavnici kluba sreli su se i sa predstavnicima Kein Hoja. Klub je fokusiran na izgradnju novog stadiona i novu sezonu", saopštio je premijerligaš.

Vlasnik Totenhema Džo Luis ne želi da proda klub za manje od milijardu funti. Štaviše, "šuška se" i da bi mogao da napusti klub u trenutku borbe sa Vest Hemom za nastupe na Olimpijskom stadionu.

Vlasnik Kein Hoja je Džonana Goldstajn, trgovac nekretninama, koji je odavno deklarisani navijač Totenhema. Istovremeno, klub je nedavno objasnio da je ponovo odloženo sprovođenje plana za izgradnju stadiona od 56.000 mesta na lokaciji sadašnjeg Vajt hart lejna.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC