• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Valensija "tukla" Atletiko!

Autor mondo.rs

Šampion se nije oporavio od 3:0 u 13. minutu, a mogao je...

Strašan derbi na "Mestalji"!

Vaterena uvertira, tri gola u mreži šampiona za 13 minuta igre, povratak gostiju pre isteka pola sata, promašen penal za 3:2 u poslednjem minutu prvog dela igre, taktički rat u nastavku i poništen pogodak za dramu u nadoknadi vremena, uz isključenje strelca...

Najbolje što Primera može da pruži!

Valensija - Atletiko Madrid 3:1 (3:1), u utakmici u kojoj domaćin dalje nastavlja neporažen (5-2-0), a gost upisuje prvi poraz u sezoni (4-2-1).

I četvrti put ove sezone, Valensija ispraća gosta sa tri gola u mreži, posle glatkih pobeda nad Malagom (3:0), Espanjolom (3:1) i Kordobom (3:0). Šampion je posle 19 utakmica, tačnije prvi put od 23. februara i gostovanja u Pamploni, timu Osasune, primio tri gola na prvenstvenom susretu.

To je malo ko očekivao, ali Valensija igra zaista sjajan fudbal ove sezone!

Fudbaleri Valensije, nošeni svojim navijačima koji su briljirali i ispred "Mestalje" i na samim tribinama, zatresli su mrežu šampiona Atletiko Madrida tri puta za 13 minuta utakmice!

Prvo je tragikomično reagovao štoper gostiju Miranda (6), dva minuta kasnije fantastičan gol dao je Gomez, a u 13. minutu pogodio je i Otamendi - 3:0!

Međutim...

Gosti su se sabrali posle pola sata igre, u 29. minutu nadu u preokret doneo je Mario Mandžukić, a onda je Atletiko propustio veliku priliku da raširi neprijatnost stadionom!

Naime, dvojica novajlija, Mandžukić i Giljerme Sikeira, posvađala su se oko toga ko će izvesti penal u poslednjem minutu prvog poluvremena, uporniji je bio Sikeira, koji je namestio loptu i onda mlako šutirao, a to je specijalista za jedanaesterce Dijego Alves lako, veoma lako ukrotio.




U nastavku, Atletiko je imao nekoliko prilika za pogodak, a onda je u nadoknadi vremena Alesio Ćerći postigao gol, ali tako što je loptu (prema mišljenju sudijske petorke) primio rukom, pa je umesto 3:2 na semaforu ostalo 3:1.

Italijanu je to bio drugi žuti karton, pa je dva minuta pre ostalih otišao pod tuš.

Verovatno je pustio hladnu vodu....

Valensija će, sa 17 bodova, biti lider bar do završetka utakmice Rajo Valjekano - Barselona (18.00), u koju Barsa ulazi sa 16 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC