• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolićeva poruka upravama Zvezde i Partizana!

Autor mondo.rs

Trener crno-belih poslao je snažnu poruku čelnicima svog kluba, ali i najvećeg rivala. "Preveliki su Partizan i Zvezda da budu razvojni centar".

 Nikolićeva poruka upravama Zvezde i Partizana! Izvor: MN PRESS

S jedne strane Andrija Živković i Danilo Pantić, s druge strane Luka Jović, Predrag Rajković, Mihailo Ristić.

Biseri Partizana i Crvene zvezde dobili su priliku da igraju 147. "večiti derbi". Trener crno-belih Marko Nikolić svojoj "deci" dao je šansu u drugom poluvremenu, dok je trener crveno-belih Nenad Lalatović bio još hrabriji i trio tinejdžera poslao na teren od 1. minuta.

Konkretno, Jović je postao najmlađi akter u istoriji derbija i imao je dve kolosalne šanse da bude i junak 147. okršaja, koji je na kraju, a to će mu posebno teško pasti, završen pobedom Partizana, usled "bombe" koju je "kroz" Rajkovića ispalio Nikola Drinčić.

Posle utakmice, tokom konferencije za medije, Nikolić je poslao snažnu poruku ne samo čelnicima Partizana, tradicionalno sklonih prodaji najtalentovanije dece, već i ljudima koji vode Crvenu zvezdu.

Predosećajući da su skauti iz Evrope pohrlili ka Beogradu upravo zbog najmlađih igrača dva najveća srpska kluba, Nikolić je rekao...

"Videli ste na delu veliko blago Partizana, Andriju i Danila, jedan ima 17, drugi 18 godina. Dali su nam dobar ritam u nastavku i nagovestili da će biti veliki igrači", rekao je, a onda pomalo povisio ton.

"Ali, samo pod uslovom da se s njima radi kvalitetno i da se njihovim karijerama upravlja na pravi način, kako to blago ne bi već ove zime ili narednog leta otišlo da sija u nemačkoj, španskoj, italijanskoj ili francuskoj ligi... Bilo bi lepo da bar malo ostanu ovde i ostave neki trag u srpskom fudbalu", dodao je.

Potom je konstatovao da se to ne odnosi samo na Partizan...

"Vidim i da kolega Lalatović razmišlja isto, da kvalitetno radi sa svojim mladićima, da se i tamo vodi računa o njima. Preveliki su ovo klubovi da bi bili samo razvojna stanica na putu te dece ka Evropi", poentirao je Nikolić.

Nema sumnje, svaki navijač Crvene zvezde i Partizana podržao bi ovu izjavu.

Uprave? Hmmmm...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC