• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Borac u Vitezu bio bliži pobjedi

Autor mondo.ba

"Deset minuta prije kraja bio sam u velikoj šansi za gol i potpuni preokret, šutirao sam glavom, ali je golman Viteza odbranio", rekao je Petar Ilić, čiji je pogodak osigurao remi za nastavak pozitivne serije Borca.

Prvenac u dresu "Velikana iz Platonove" postigao je rezervista Petar Ilić, kojim su Banjalučani osvojili bod u meču 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Viteza (1:1).

Remi je utoliko veći jer je Borac bio oslabljen neigranjem kapitena Vladana Grujića i štopera Ivana Kostića, a posebno poslije oduzimanja tri boda zbog "slučaja Perica Stančeski".

"Svima nam je teško palo oduzimanje bodova koje smo teškom mukom stekli na terenu. Za igrače je to predstavljalo velilo razočaranje, ali smo morali da se dignemo iznad cijele situacije i pokažemo koliko vrijedimo u Vitezu. Išli smo na pobjedu, međutim Vitez nas je iznenadio ranim golom, nakon čega je ekipa malo pala, ali kako je vrijeme odmicalo, igrali smo sve bolje. Potom se dogodio taj crveni karton Uglješe Radinovića, po mom mišljenju nezaslužen jer faul za drugi prekršaj nije postojao", rekao je Ilić u izjavi za "Borac-sport".

Ilić je na poluvremenu zamijenio Tonija Jovića i upisao se u strijelce, ali je propustio kasnije odličnu šansu za potpuni preokret.

"Kod gola me je Mladen Žižović sjajno uposlio, a ja sam samo proslijedio loptu u gol. Nakon izjednačenja, kako se utakmica bližila kraju, sve više smo pritiskali igrače Viteza i sa igračem manje bili bolji. Deset minuta prije kraja bio sam u velikoj šansi za gol i potpuni preokret, šutirao glavom, ali je golman Viteza to odbranio. Na kraju smo ipak zasluženo stigli do boda, ponavljam, dali smo sve od sebe i za to smo nagrađeni".

Već u srijedu Banjalučane očekuje revanš utakmica osmine finala Kupa BiH protiv prijedorskog Rudara (u prvom meču slavio Borac rezultatom 0:1), dok tri dana kasnije, u meču 12. kola Premijer lige BiH, u Banjaluku stiže povratnik u elitno društvo, tuzlanska Sloboda.

"U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo. Imamo svoj cilj u Kupu BiH, plasman među osam najboljih i želimo da ga ostvarimo. Takođe, pobjedom nad Tuzlacima želimo da se vratimo na put kojim smo krenuli, a to je put ka samom vrhu tabele. Vjerujem u ekipu, vjerujem u svoje saigrače, dokazali smo već da vrijedimo, a dokle ćemo dogurati, pokazaće plasman na kraju polusezone", zaključio je Novosađanin, koji je u karijeri između ostalih ekipa nastupao i za Vojvodinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC