• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Stigli na naplatu novi dugovi!

Autor mondo.ba

Direktor banjalučkog Borca Robert Zrilić potvrdio da su na Gradski stadion stigla nova potraživanja za klub u visini od za 43.450 maraka.

 BORAC: Stigli na naplatu novi dugovi! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Poslije novog "minimalca" crveno-plavih u susretu sa tuzlanskom Slobodom (1:0), stigle su i nove opomene pred tužbu od petorice petorice bivših igrača i hotela "Majna" u Modriči.

"Dušku Stajiću se duguje 13.500 maraka, Leonidu Ćoriću 9.750, Bojanu Markoviću 8.700, Ognjenu Raduloviću 4.500, Draganu Đorđiću 4.500, a hotelu 'Majna' 2.500 maraka", izjavio je direktor Velikana iz Platonove Robert Zrilić za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, ova nova potraživanja neće dovesti u pitanje odigravanje utakmice 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine kada će Banjalučani u subotu, 1. novembra, gostovati Zvijezdi u Gradačcu.

"Svi ovi postupci se vode odranije. Riječ je o opomenama pred tužbu i u narednom periodu sješćemo da razgovaramo i pokušaćemo pronaći rješenje za ove probleme. U ovom trenutku ne mogu sa sigurnošću potvrditi da li su ovi iznosi tačni, ali ćemo to znati u narednih nekoliko dana. Ne bismo se iznenadili da se uskoro pojave neki novi bivši igrači i treneri kojima se duguje, pošto mi trenutno nemamo sve informacije u vezi sa dugovanjima", naglasio je Zrilić.

Podsjetimo, Borac je u seriji od sedam utakmica bez poraza, od kojih samo dva remija, ali su mu zbog kazne izazvane dugovanjima prema Perici Stančeskom oduzeta tri boda.

Klub sa Gradskog stadiona je poslije 12. kola osvojio 23 boda i nalaze se na šestom mjestu, četiri manje od vodeće ekipe Širokog Brijega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC