• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burzo se uvrijedio, hoće da ide iz Zvezde?!

Crvena zvezda nije ni odigrala prvu utakmicu u sezoni, a već su počeli prvi problemi...

 Burzo se uvrijedio, hoće da ide iz Zvezde?! Izvor: MONDO

Kada je čuo da neće biti u startnoj postavi u četvrtak u Velenju, Igor Burzanović toliko se potresao da je čak najavio da će otići iz kluba!

Neprijatnost se dogodila poslije popodnevnog treninga u utorak, kada je trener Vladimir Petrović Pižon počeo da formira startnih 11 za meč sa Rudarom. Vidjevši da vjerovatno neće početi utakmicu, Zvezdina "desetka" prekipjela je od bijesta, a epilog je (za sada) da neće ni putovati u Sloveniju!

"Nezadovoljan je što neće igrati, mada ne znam odakle mu to, kad još nisam odredio tim. Zbog toga izgleda hoće da ode iz kluba", izjavio je Petrović za "Sportski žurnal".

Burzanović (23) će trenirati sa grupom igrača koja ne putuje u Velenje, a pošto je duel drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Rudarom od znatno većeg značaja za rukovodstvo kluba u ovom trenutku, njegov problem biće riješen kada se ekipa bude vratila iz Slovenije.

"Meni nije najavio odlazak, uostalom, nalazi se i pod ugovorom. Kada smo došli, rekli smo da nikome nije zagarantovano mjesto u timu, jer niko nije iznad Crvene zvezde. O tome ko će igrati odlučuje isključivo trener na osnovu onoga što igrači pokazuju na terenu", isključiv je sportski direktor Ivan Adžić.

Igor Burzanović je tokom priprema u Ivanjici, u intervjuu za MONDO, izjavio da je presrećan što je ponovo u Crvenoj zvezdi i da je spreman da pokaže ono što se od njega očekuje, ali i da mu nije baš najjasnija uloga.

Na Marakanu je stigao 8. januara 2007. godine iz Budućnosti, u toj polusezoni osvojio duplu krunu, a dvije godine od dolaska u Zvezdu, prošle zime, morao je na pozajmicu upravo u Budućnost i to na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Ilije Ivića.

U međuvremenu, uspio je da "zarati" i sa Fudbalskim savezom Crne Gore, njegovim predsjednikom Dejanom Savićevićem i selektorom Zoranom Filipovićem. Razlog su bile oštre riječi, koje je uputio takođe u intervjuu za MONDO.

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Tako će u Sloveniju ipak otputovati mladi vezista Darko Lazović, za kojeg je Pižon u prvi mah rekao da "ima vremena za njega" i da u ovom trenutku "za njega nije najvažnije da igra".

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC