• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Slađe će biti pobjeđivati Juventus

Može li ko da skine Inter sa trona u Italiji? I u narednoj sezoni se očekuje da aktuelnom šampionu najveći konkurenti budu Juventus i Milan.

 Stanković: Slađe će biti pobjeđivati Juventus Izvor: MONDO

I dok se Juventus pojačao Dijegom, Kanavarom, Almironom, Paolućijem, uskoro će Melom (i to ne znači da je završio kupovinu ovog ljeta), Milan je ostao bez Kake, a nije doveo nijednog igrača zvučnog imena koji bi odmah mogao da postane nosilac igre.

Kapiten srpske reprezentacije, Dejan Stanković, smatra da će "stara dama" biti jači rival, ali ne sumnja da da će Inter osvojiti petu uzastopnu titulu.

"Igrači Milana kažu da je odlazak Kake veliki gubitak. Slažem se sa njima. Mislim da će Inter više uživati da pobijeđuje Juventus nego Milan", rekao je Dejan Stanković za "Gazete delo Sport".

Ukoliko bi ponovo odranio tron Inter bi ponovio podvig torinskih klubova, koji su pet puta uzastopno bili prvaci. Juventus je to uspio od 1931. do 1935, a Torino od 1943. do 1949, kada dva šampionata nisu igrana zbog rata.

Međutim, nije samo titula u Italiji želja igrača i navijača "neroazura". Ponovo se priča o Ligi šampiona.

I dok trener Žoze Murinjo poručuje da bi, sa igračkim kadrom kakav sad ima na raspolaganju, morao da bude Hari Poter da bi osvojio Ligu šampiona, predsjednik Masimo Morati vjeruje da je to moguće.

"Znamo koliko je teško takmičenje Liga šampiona. Pokušaćemo da ga osvojimo, ali mnogo toga treba da se poklopi da bismo uspjeli", zaključio je Dejan Stanković.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC