• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Pižon prećutao sastav tima

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Velenje i odradili trening u terminu odigravanja utakmice (20 h) drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 LE: Pižon prećutao sastav tima Izvor: MONDO

Da li Slovence ne interesuje fudbal, ili Zvezda više nije ono što je bila, tek, na treningu se pojavio jedan jedini domaći novinar!

Trener crveno-bijelih, Vladimir Petrović Pižon, rekao mu je da zna sastav tima, ali se na osnovu onoga što je rađeno na treningu ipak nije moglo zaključiti koja jedanaestorica će u četvrtak dobiti zadatak da pobjede, ili makar odigraju neriješeno protiv Rudara.

Četrdeset i pet minuta proteklo je u vježbama razgibavanja i igri na skraćenom terenu, uz obavezu čuvanja lopte i brze predaje.

"Znam sastav tima. Imao sam neke dileme, ali one su riješene. Znam ko će početi meč", izjavio je Petrović, koji je zbog nediscipline ostavio u Beogradu Igora Burzanovića, jednog od standardnih u pripremnom periodu.

Umjesto Burzanovića se u avion ukrcao Darko Lazović, pojačanje iz čačanskog Borca, dok je Ognjen Vranješ zauzeo mjesto mladog Vujadina Savića.

Zanimljivo je da stadion Rudara ima samo 2.500 mesta, a da se u slobodnoj prodaji našlo 1.700 ulaznica. Za dio preostalog kontingenta su fudbaleri Rudara u ponedeljak stajali u redu u klupskim prostorijama... Što znači da interesovanja ipak ima.

Crveno-bijele bi trebalo da bodri nekoliko stotina navijača iz Slovenije i Austrije.

Stameni centarhalf Đorđe Tutorić bio je oprezan u najavi utakmice, rekavši da se nada "da ćemo obradovati navijače u ukupnom skoru sa Rudarom".

"Spremni smo i fizički i psihički za Rudar. Oni su kvalitetna ekipa, sa dosta iskusnih igrača i prednost im je ta što su dve godine zajedno. Mi moramo da gledamo našu igru, da se uzdamo u kvalitete koje posedujemo i da kolektivnom igrom dođemo do pobjede". (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC