• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaviji prijava zbog "klevete"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Komitet za sudije i suđenje FS BiH zaključio je da je suđenje utakmica na 11, 12. i 13. kolu Premijer lige BiH, kao i u revanš mečevima osmine finala Kupa BiH bilo dobro, te da su neutemeljene optužbe iz pojedinih klubova.

 Slaviji prijava zbog "klevete" Izvor: MONDO/Ilustracija

Izvor: MONDO/Ilustracija

Komitet za sudije i suđenje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH) zaključio je da je suđenje na 11, 12. i 13. kolu Premijer lige BiH, kao i u revanš mečevima osmine finala Kupa BiH bilo dobro, te da su neutemeljene optužbe iz pojedinih klubova.

"Detaljnim pregledom i analizom utakmica putem videozapisa i na osnovu izvještaja sudijskih posmatrača, konstatovano je da nije bilo većih propusta u suđenju, te da je bilo dobro. Nadalje, a imajući u vidu optužbe iznesene na račun suđenja od strane FK Slavija Istočno Sarajevo u pojedinim sredstvima javnog informisanja u vezi sa utakmicom 13. kola Premijer lige BiH Slavija -  Olimpik, Komitet je konstatovao da su sve sudijske odluke donesene u duhu pravila igre, te relevantnih upustava, kao i da sudije svojim odlukama nisu oštetile nijednu od ekipa.  Komitet za sudije i suđenje je zbog neutemeljenih izjava iznesenih na račun suđenja od strane pojedenih klubova, podnio prijavu Disciplinskoj komisiji FS BiH", saopšteno je iz FS BiH.

Slavija je doživjela domaći poraz od najmlađeg sarajevskog premijerligaša 1:3, a za glavnog krivca takvog ishoda optužili su glavnog arbitra utakmice Gorana Paradžika iz Ljubuškog i njegove pomoćnike Momira Širku i Jasmina Smajića.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zzz

Pa i treba je prijaviti. Cuj ona se drznula da upre prstom u kriminalce

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC