• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić član Skupštine barskog Mornara!

Treća Zvezdina zvijezda i najbolji poslijeratni jugoslovenski fudbaler Dragan Džajić postao je član Skupštine FK Mornar iz Bara!

 Džajić član Skupštine barskog Mornara!  Izvor: MONDO

Nekadašnji predsjednik Crvene zvezde prihvatio se članstva u parlamentu barskog kluba na poziv svog prijatelja, donedavnog ministra unutrašnjih poslova Crne Gore Jusufa Kalamperovića, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora.

Džajić je prošle jeseni dobio crnogorsko državljanstvo, upravo zahvaljujući podršci Kalamperovića, koji će obavljati funkciju potpredsjednika skupštine Mornara (za predsednika je izabran gradonačelnik Bara Žarko Pavićević).

MONDO saznaje da je Džajiću nuđena i funkcija predsjednika Skupštine ali je on odbio objasnivši to činjenicom da ne stanuje u Baru, pa je nađeno kompromisno rješenje.

Za Džajićevo članstvo u Skupštini Mornara zaslužan je i lijevi bek čuvene generacije Crvene zvezde iz 1991. godine Slobodan Marović, koji je nedavno preuzeo funkciju sportskog direktora barskog kluba.

Barani su, inače, ovog proljeća izborili plasman u Prvu ligu Crne Gore. Klub koji je osnovan 1921. godine pod imenom Četnik, nikada ranije nije bio član elitnog ranga takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC