• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LE: Austrija po Stepijevom ukusu

Trener Vojvodine zadovoljan je žrijebom trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

 LE: Austrija po Stepijevom ukusu Izvor: MONDO

Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović zadovoljan je žrijebom trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koji je za protivnika njegovom timu namijenio bečku Austriju.

Dok Crvena zvezda i Sevojno tek treba da izbore plasman u treću rundu (30. jula i 6. avgusta), Novosađani tempiraju formu upravo za taj period.

"Mislim da je Austrija protivnik po mjeri. Imaće prednost što će odigrati dva kola njihovog prvenstva do susreta sa nama, ali opet mislim da su šanse 50:50", rekao je Stepanović agenciji Beta.

Austrija je uz Rapid najpoznatiji austrijski klub, ali iskusni strateg Vojvodine tek treba da se upozna sa aktuelnim sastavom Bečlija.

Reprezentativci Austrije su igrači odbrane - Aleksandar Dragović, Manuel Ortlehner i Joakim Standfest. Neke od njih je u duelu kvalifikacija za SP 2010. godine imala priliku da upozna i srpska publika.

Tu su već nekoliko godina iskusni Slovenac Mile Aćimović i Poljak Jacek Bak, tamnoputi golgeter Rubin Okotie...

"Pogledaću utakmice koje odigraju pre nas, dobiću snimke drugih mečeva. Analiziraćemo, mislim da neće biti iznenađenja", dodao je popularni Stepi.

Što se tiče Sevojna, finalista Lav kupa Srbije će teško prebroditi treće kolo kvalifikacija, pod uslovom da u Kaunasu eliminiše istoimeni litvanski tim posle 0:0 u prvoj utakmici.

Međutim, trener "valjaoničara" Ljubiša Stamenković nije krio zadovoljstvo zbog mogućnosti da se njegova ekipa sastane sa francuskim Lilom.

"Super! Htjeli smo mnogo slabog ili mnogo jakog protivnika, a ovo je najteži mogući, tako da smo zadovoljni", prokomentarisao je Stamenković za Betu.

"Ekipa Lila nije u nivou Liona, ali je mnogo jaka. Moramo prije svega da završimo posao sa Litvancima. Nismo imali sreće u Beogradu, ali mislim da smo naučili nešto i da možemo da prođemo dalje. Sa Lilom bismo opet igrali u Beogradu, možda će se napuniti stadion, a takav protivnik u svakom slučaju je dodatni motiv za moje igrače".

(Beta/MONDO, foto: zvanični sajt Vojvodine)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC