• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: "Jeftiniji" smo nego drugi

Crveno-bijeli su iskopali jamu u prvom meču u Velenju, ali sada ostaje još da se Rudar gurne u istu.

 Pižon: "Jeftiniji" smo nego drugi  Izvor: MONDO

Da ne bi i sami u nju upali, fudbaleri Crvene zvezde moraće krajnje ozbiljno da priđu revanš meču druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope narednog četvrtka na Marakani.

Slovenački Rudar načet je lijepim golom Slavka Perovića u 59. minutu prve utakmice (0:1), ali je tokom 90 minuta novi tim Vladimira Petrovića Pižona pokazao niz slabosti, zbog kojih bi i sam mogao da bude načet, ukoliko bi samo za promil potcijenio rivala na svom stadionu.

Najveća greška bila bi priča o održanom žrijebu za treće kolo, a na to upozorava i Pižonova izjava poslije utakmice u kojoj je Rudar tri puta pogodio okvir gola Bojana Pavlovića!

"Još nije gotovo ništa! Mi se spremamo i za revanš utakmicu, jer Rudar može da iznenadi u Beogradu", poručio je Pižon svima da zaborave imena Lijepajas Metalurgsa ili Dinama iz Tbilisija...

I dalje postoji samo Rudar.

Da nije bilo lako i da neće biti lako u narednih 90 minuta svedoči i izjava strijelca pobjedonosnog gola, mladog reprezentatica Perovića.

"Odavno nisam igrao težu utakmicu. Veoma bitna pobjeda za nas i rezultatski i psihički. Najbitnije je bilo da nam sezona krene kako treba, baš ovako kako je i krenula", rekao je Perović u kameru MONDA poslije meča.

"Možda neko misli da smo u Sloveniju došli po remi, ali ja sam rekao da Zvezda uvek ide na pobjedu i da smo izvukli remi za mene bi to bio neuspjeh. Ali, to ne znači da sam nezadovoljan minimalnom pobjedom, mislim da je to za ovu ekipu veliki uspjeh".

U prve dve prilike, Perović nije imao sreće, ali treća... Sreća.

"Treća, možda i najgora šansa... Nisam ni vidio gol, udario sam glavom i lopta je ušla. Mislim da sam ga zaslužio", kaže sa osmjehom spretni napadač.


Perović ne obećava kule i gradove, već samo da će njegov tim tražiti pobjedu u svakoj utakmici naredne sezone, pa dokle se stigne...

"Ova generacija je željna uspjeha i dobrih rezultata. Optimizam su nam prenijeli ljudi iz rukvodstva i ne samo u sljedećoj utakmici, nego u svakoj u Evropi i prvenstvu, mi ćemo ići na pobjedu".

Trener Petrović računa na to da će vrijeme raditi za njegovu ekipu, sklapanu i uigravanu u isto vrijeme, koja možda "ne uliva strah u kosti po imenima", ali koja ima talenta.

"Mi smo u takvoj finansijskoj situaciji, da smo morali da dovodimo jeftinije igrače, nego što dovode drugi klubovi. Zato je ova pobjeda još veća. Ovi igrači su talentovani, ali moraju još malo da steknu iskustvo. Mi smo nov tim, sedam novih igrača ima u njemu...", izjavio je Petrović.

(N. Janković, MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC