• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Revanš sa Rilom za kraj priprema

Crno-bijeli i uoči drugog okršaja sa prvakom Velsa naporno treniraju, kako bi se dobro fizički pripremili za ono što slijedi u nastavku sezone.

 LŠ: Revanš sa Rilom za kraj priprema Izvor: MONDO

Ipak, trener Slaviša Jokanović na treninzima i dalje forsira ritam karakterističan za pripremni period. Uglavnom se radi dva puta dnevno, nerijetko čitav trening bude rezervisan za vježbe brzine i snage, što po vrućinama kakve su vladale prethodnih dana nije nimalo prijatno.

Sa takvim načinom rada trebalo bi da bude gotovo poslije revanš susreta drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona (utorak, 20.45 časova). Igrači će početi da dobijaju na svježini i neće više morati da se žale na umor poslije treninga, kao mladi Nemanja Tomić.

"Ma, nije strašno, proći će", rekao je asistent Laminu Dijari kod postizanja trećeg i Nenadu Đorđeviću kod četvrtog pogotka u Velsu.

"Završili smo bar pola posla u Rilu. Nadam se da ćemo i kod kuće pobijediti, a pozvao bih sve navijače da u utorak dođu na utakmicu. Pobjeda u revanšu je sigurno bitna, kako zbog uigravanja ekipe, tako i zbog atmosfere uoči nastavka takmičenja", dodao je mladi reprezentativac Srbije.

Nikola Vujović sanirao je povredu tetive i u Rilu odigrao dvadesetak minuta.

"Bitno je da smo prošli prvu prepreku. Neću da govorim loše o Rilu, ali napravili smo tamo veliku zalihu i možemo mirno da čekamo gostovanje na Kipru za deset dana, gdje nas očekuje sigurno jači protivnik", kaže Vujović.

Partizanov Cetinjanin otkrio je da će ga u revanšu u Humskoj 1 bodriti deset-petnaest prijatelja iz Crne Gore. Nada se da će oni biti samo samo "kap u moru" punih tribina.

"Revanš sa Velšanima treba da iskoristimo da odigramo za svoju dušu i obradujemo navijače sa što više golova".


U Partizanu, inače, ne kriju da ih je "pecnula" izjava predsjednika Crvene zvezde, Vladana Lukića, data poslije meča sa Rudarom iz Velenja. On je rekao da crveno-bijeli nisu "kao neki" imali sreće da se na startu evropskog takmičenja sastanu sa amaterima, aludirajući na ekipu Rila.

Na sajtu crno-bijelih je tim Lukićevim riječima posvećen poseban pasus.

"Maksimalno smo iskoristili blagodeti žrijeba da 'produžimo pripreme' (kad je sam kalendar već bio tako zgusnut) i na taj način smo u mnogo boljoj poziciji od nekih drugih naših klubova, koji su već na startu sezone imali tu ogromnu muku da, za razliku od nas, 'za rivale u Evropi imaju veoma ozbiljne, prave profesionalne ekipe, sastavljene od prekaljenih pojedinaca'. Pišemo ovde samo figurativno u množini, jer iz redova Sevojna zaista nismo čuli ili pročitali ovakve 'bisere' po medijima..."

I to je rivalitet Partizana i Crvene zvezde.

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC