• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boško Janković novi špic Đenove

Vezista reprezentacije Srbije Boško Janković igrao je u špicu Đenove na prijateljskoj utakmici proti austrijskih amatera (17:0).

 Boško Janković novi špic Đenove Izvor: MONDO

Novi tim Đenove, bez Dijega Milita i Tijaga Mote koji su otišli u Inter, odigrao je prvi meč tokom priprema za narednu sezonu u Austriji i napunio mrežu lokalnih amatera, Val Stubai Nojstifta - 17:0.

Trener Đenovljana Đan Pjero Gašperini, koji je insistirao na otkupu ugovora Boška Jankovića od Palerma, počeo je meč u formaciji 4-4-2, a napadački tandem činio je novajlija, Serđo Flokari i upravo Janković, inače ofanzivni vezista.

Flokari je postigao tri, a Janković jedan pogodak do trenutka kada je Gašperini promijenio formaciju na 4-3-3, a u napad je gurnuo i veterana, pristiglog iz Intera - Ernana Krespa. Samo šest minuta bilo je potrebno "matorom" da pokaže da i dalje zna: postigao je het-trik, gol na svaka dva minuta...

Goleada protiv austrijskih amatera, u kojoj su kao strijelci učestvovali još Omar Milaneto, Đuzepe Skuli i Đandomeniko Mesto sa dva pogotka, odnosno Entoni Vanden Bore, Husein Karža, Lučo Figeroa i Salvatore Boketi sa jednim, nije donio dobre vijesti trojici fudbalera.

Mauru Espozitu, Marku Bjađantiju i veteranu i bivšem reprezentativcu Italije Kristijanu Panućiju saopšteno je da neće potpisati ugovore sa Đenovom i da potraže novi klub.

"Njih trojica neće nositi dres Đenove naredne sezone. Moramo da cijenimo i pružimo priliku fudbalerima koje već imamo. I oni će morati da se dokažu treneru Gašperiniju i da zarade mjesto u timu tokom prijateljskih utakmica i priprema",
opomenuo je starosjedioce Fabricio Preciozi, sin predsjednika Enrika, da se ne opuste poslije vesti da Espozito, Bjađanti i Panući neće pojačati konkurenciju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC