• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Isti cilj - opet nadigrati Ril

Partizan ima samo jedan cilj u revanš meču kvalifikacija za LŠ - da ponovo nadigra Ril u prvoj utakmici nove sezone pred svojim navijačima.

 Jokanović: Isti cilj - opet nadigrati Ril Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubjedljivu pobjedu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na gostovanju Rilu u Velsu (4:0), ali uprkos tome obećavaju da će i u revanšu u Beogradu dati svoj maksimum.

Trener Partizana Slaviša Jokanović istakao je da će njegova ekipa i na meču u utorak (20.45 časova) igrati na pobjedu, bez obzira na to što su već praktično ovjerili plasman u naredno kolo.

"Rezultat prvog meča nam govori ko ide dalje, ali nas interesuje samo još jedna pobjeda. Očekujemo dobar meč i da ćemo uživati u igri kao i na prvom susretu u Velsu",
rekao je Jokanović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Nedostatak motiva ne bi trebalo da bude problem za crno-bijele, iako su savladali Ril ubjedljivim rezultatom i potvrdili da su mnogo kavlitetniji tim.

"Ovo je, ipak, otvaranje sezone na našem stadionu i treba da odradimo dobar meč i budemo ambiciozni i koncentrisani. Očekujem naravno i da navijači dođu u što većem broju na naš stadion i pozdrave ovu ekipu", istakao je trener crno-bijelih.

Jokanović je rekao i da u startnoj postavi neće biti većih promjena u odnosu na tim koji je igrao u Rilu.

Odsustvo pritiska, ipak, Jokanoviću će poslužiti da polako u formu uvodi petoricu fudbalera koji su na Evropskom prvenstvu u Švedskoj predstavljali mladu reprezentaciju Srbije.

"Umor tih igrača i jeste trenutno najveći problem za Partizan i njega ćemo morati da rješavamo u hodu, ali nam rezultat iz prve utakmice sa Rilom omogućuje da se pripremamo što bolje i da njihovu formu polako dovodimo na najviši nivo",
ocijenio je Jokanović.

Kapiten Partizana Nenad Đorđević ocijenio je da bi drugi duel sa Rilom crno-bijelima mogao dobro da posluži kao priprema za naredne faze takmičenja u kojima će njegov tim igrati sa znatno kvalitetnijim protivnicima.

"Imamo povoljan rezultat iz prvog meča, ali smo se pripremali kao i za tu utakmicu. Daćemo svoj maksimum i nadam se i gol više nego na prvom susretu kako bismo napravili lijepu uvertiru za ono što nam slijedi u daljem toku takmičenja", naveo je Đorđević.

Ulaznice za duel protiv Rila staju oko 6-7 maraka za južnu tribinu, odnosno duplo više za zapad i istok. Karte za ložu stadiona koštaju 22 KM.

(MONDO, foto: zvanični sajt Partizana)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC