• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Siti? Ne vidim ih kao rivala

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson uvjeren je da gradski rival Siti nema nikakvih šansi za titulu u Engleskoj, uprkos brojnim pojačanjima.

 Ferguson: Siti? Ne vidim ih kao rivala  Izvor: MONDO

"Građani" su u ljetnjem prelaznom roku spiskali više od 200 miliona evra dovođenjem Karlosa Teveza, Roke Santa Kruza, Emanuela Adebajora i Gereta Berija.

Na tome ne žele da stanu već planiraju čak i da pozajme nezadovoljnog Dejvida Bekama iz Los Anđeles Galaksija, srpskog defanzivca Nemanju Vidića (ako je vjerovati engleskoj štampi) jer su odustali od kapitena Čelsija Džona Terija, te Džolina Leskota.

Međutim, škotski stručnjak im ne daje prevelike šanse da pored "velike četvorke" mogu da se umiješaju u borbu za naslov prvaka.

"Neće im biti lako da osvoje bilo koji trofej, iako su doveli mnogo igrača. Ne vidim ih kao neku konkurenciju. Glavni rivali Mančestera biće Liverpul i Čelsi",
rekao je Ferguson.

TEVEZ NE VRIJEDI TOLIKO PARA



Škotski trener, koga je Tevez direktno opužio za odlazak sa Old Traforda, uzvratio je omalenom reprezentativcu Argentine.

"Ne vjerujem da Tevez vrijedi 25 miliona funti, koliko je Siti platio njegov transfer. To je moje mišljenje, ali moguće je da griješim. Navijači imaju pravo na svoje heroje, i ja to poštujem, ali složio sam se sa odlaskom jer jednostavno ne vrijedi tolike pare", podvukao je Škot.

Čak je dao besplatan savjet menadžeru gradskog rivala Marku Hjuzu.

"Da sam na njegovom mestu, dao bi sve da dovedem Džona Terija sa Stemford bridža. To je jedino razumno jer se radi o igraču koji je iskusan i koji je kapiten reprezentacije Engleske", rekao je Ferguson, koji možda na ovaj način brani Nemanju Vidića od astronomske ponude gradskog rivala, u vlasništvu arapskih milijardera.

Potom je primjetio...

"Siti je dosad kupio nekoliko napadača, ali koga će da izostave iz vrha napada. Razgovarao sam se nekoliko menadžera u Premijer ligi i svi se slažu da će Hjuzov posao biti težak kad je sastavljanje tima u pitanju. Koga će da ostavi na klupi, kako će uopšte da izabere startnih 11".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC