• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Romantičari" potpisali Simića i Trivunovića

OFK Beograd je strpljivo čekao na nova pojačanja i sada mirno odlazi na prireme u Sloveniju.

 "Romantičari" potpisali Simića i Trivunovića Izvor: MONDO

"Romantičari" su u toku jednog dana angažovali dvojicu novih igrača - na Karaburmu su stigli najbolji strijelac Javora prošle sezone Nikola Simić i i vezista Vojvodine Veseljko Trivunović, kome je istekao ugovor sa Novosađanima.

Zanimljivo je da je OFK Beograd čekao na dvojicu fudbalera, koji su pokušali da pronađu angažmane u inostranstvu, Rusiji i Mađarskoj, ali pošto su se ti pregovori izjalovili uhljebljenje su pronašli u glavnom gradu Srbije.

"Strpljivo smo pratili njihove pregovore sa inostranim klubovima, jer su obojica obećali da će nam se priključiti ako se ne dogovore i ispunili su to. Isplatilo nam se čekanje, jer smo dobili velika pojačanja", izjavio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela na potpisivanju ugovora.

Prije Simića i Trivunovića, OFK Beograd je u svoje redove doveo Darka Jovandića, Petra Planića, Danila Nikolića i golmana Đorđa Topalovića, dok su klub napustili Vidak Bratić, Aleksandar Jevtić, Nenad Todorović i Amer Osmanagić.

Na izlaznim vratima je i Ajezdin Nuhi, kome je istekao ugovor sa "romantičarima". On nije uspio da se dogovri oko nastavka saradnje, pa će narednih dana potražiti angažman u nekom novom klubu.

Ekipa OFK Beograda poslije rada u Krivaji odlazi u Sloveniju gdje će, naredne dvije nedjelje, nastaviti pripreme za novu sezonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC