• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj Ibra: Barsa sad nudi 75 miliona

Pošto je Eto ispao iz kombinacije, prvak Evrope sada nudi Interu 75 miliona evra i Hleba na pozajmicu za Šveđanina.

 Slučaj Ibra: Barsa sad nudi 75 miliona Izvor: MONDO

Zlatan Ibrahimović u Barseloni! Ako do toga i dođe, još mnogo vremena će proteći dok se taj transfer sprovede u djelo. Mnogo je strana koje treba zadovoljiti...

Šampion Evrope je Interu prvo ponudio više od 40 miliona evra, Samjuela Etoa na poklon i Aleksandra Hleba na jednogodišnju pozajmicu.

A onda se umiješao Kamerunac. On je za raskid ugovora sa Barselonom tražio pet miliona evra od predsjednika kluba Đoana Laporte, koji nema namjeru ništa da mu da. Zatim je Eto tražio razgovor sa trenerom Pepeom Gvardiolom, jer je izjavio da bi za Kamerunca najbolje bilo da pređe u Inter.

S obzirom da tamnoputi napadač pravi problem, Barselona ga je isključila iz ponude prvaku Italije. Radio "Marka" je javila da Barsa sada nudi 75 miliona evra i Hleba na pozajmicu.

Međutim, isti izvor navodi da bi problem u zatvaranju finansijske konstrukcije mogla da predstavljaju potraživanja švedskog reprezentativca.

Ako se nekako postigne dogovor svih zainteresovanih strana, i Ibrahimović na kraju sage ipak pređe na Nou Kamp, postavlja se pitanje šta će učiniti Samjuel Eto. Malo je vjerovatno da će u Gvardiolinom timu biti mjesta za obojicu...

U međuvremenu, Ibrahimović se povrijedio. Poslije pola sata prijateljske utakmice odigrane u Kaliforniji, u kojoj je Inter poražen od Čelsija (0:2), Šveđaninu je stradala lijeva ruka. Još nema zvaničnih informacija koliko je povreda teška.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC