• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson nema koga da kupi

Mančester junajted ovog ljeta je na tržištu igrača zaradio oko 55 miliona funti. Taj novac do daljeg će da stoji u klupskoj kasi.

 Ferguson nema koga da kupi  Izvor: MONDO

Mančester siti ovog ljeta je potrošio na pojačanja 80 miliona funti, dok je Mančester junajted dobio 80 miliona funti za Kristijana Ronalda, ali je samo mali dio tog iznosa investirao u jačanje igračkog kadra.

Majkl Oven stigao je bez obeštećenja, dok je za Antonija Valensiju, Gabrijela Obertana i Mame Biram Dijufa plaćeno oko 25 miliona.

Sa dolaskom na Old Traford povezivani su Benzema, Riberi i Vilja, ali od toga nije bilo ništa.

"Aleks Ferguson ima na raspolaganju značajan novac za pojačanja, pričamo o 60 miliona funti neto. To što nije potrošio taj novac, znači samo da nije našao fudbalere koji svojim mentalnim kvalitetima mogu da se uklope u Mančester junajted. Šta će nam nemotivisani igrači, koji nisu spremni da daju sve od sebe", zaštitio je Fergusona portparol kluba Tesin Nijani.

Legenda Mančestera, Rajan Gigs, uvjeren je da će "crveni đavoli" i naredne sezone konkurisati za trofeje, bez obzira na odlaske Ronalda i Teveza.

"Otkako sam ja u klubu, odlazili su Robson, Hjuz, Kantona, Kin, Bekam, Van Nistelroj, ali naš menadžer je uvek uspjevao da timu da novo lice i ulije mu novu energiju. Karlos i Kristijano su sjajni igrači, međutim, idemo dalje bez njih".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC