• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša dobila konkurenciju - Austrijanci žele Subića

Autor mondo.ba

Talentovani bočni fudbaler banjalučkog Borca i mlade reprezentacije BiH Aleksandar Subić na meti je austrijskih bundesligaša Rapida i Austrije. Interesovanje, pored novosadske Vojvodine, pokazao i Šturm iz Graca.

 Voša dobila konkurenciju - Austrijanci žele Subića Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sve veći broj inostranih klubova pokazuje interesovanje za talentovanog fudbalera Borca iz Banjaluke Aleksandra Subića, koji je tokom cijele jesenje polusezone bio među najboljim igračima crveno-plavih.

Prva je u red stala Vojvodina i činilo se da će sve biti dogovoreno sa novosadskim superligašem, ali posljednjih dana sve više se pominju imena Austrije, Rapida i Šturma.

Subić bi tako, ukoliko pređe u redove bečkog Rapida, mogao da se pridruži nekadašnjem saigraču iz Borca i mlade reprezentacije BiH Srđanu Grahovcu, koji je prošlog ljeta obukao zeleni dres.

STOKIĆ

Najbolji strijelac Banjalučana Joco Stokić mogao bi ove zime da napusti Gradski stadion. "Znam da navodno postoji interesovanje određenih klubova, ali za sada ništa nije konkretno. U stalnom sam kontaktu sa ljudima iz Borca", poručio je Stokić, za kojeg je nezvanično interesovanje pokazalo nekoliko klubova iz Austrije, Češke, Švajcarske, Mađarske i Grčke.

"Čuo sam za interesovanje klubova iz Austrije, ali mene još niko nije kontaktirao. Možda jesu ljude iz kluba, ali ja o tome ne znam ništa. Ukoliko je tačno da se interesuju Rapid i Austrija, onda je to još jedan dokaz da je iza mene uspješna polusezona", poručio je za "EuroBlic" dvadesetjednogodišnji fudbaler Borca.

Ponuda Vojvodine je, po Subićevim riječima, jedina konkretna.

"Ponuda iz Novog Sada je jedina za koju znam i sa kojom su me upoznali iz kluba. Vojvodina jeste veliki klub i čast mi je što su zainteresovani za mene. Ja imam još dvije godine ugovora sa Borcem, tako da će se o svemu pitati i ljudi iz kluba. Vjerujem im i smatram da će oni izabrati ono najbolje rješenje", istakao je Subić.

Osim Subića, interesovanje postoji i za druge igrače Borca, prije svih Srđana Bečelića, Ivana Kostića i Miloša Žeravic, tako da će banjalučki premijerligaš, ukoliko ove zime ostane bez nekih igrača, sigurno napuniti klupsku kasu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC