• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžers brani Lazara: Jedva noktom da ga je...

Autor mondo.rs

Mendažer Liverpula Brendan Rodžers stao je u odbranu našeg reprezentativca koji je dobio direktan crveni karton tokom utakmice sa Bazelom.

Liverpul nije ispao večeras.

Izgubio je obe utakmice protiv Real Madrida, izgubio je i u Švajcarskoj, pobedio je Ludogorec samo jednom i to sa penala u 93. minutu, nikome osim Bugara nije dao gol do 81. minuta poslednjeg kola u grupi, kada je Stiven Džerard iz slobodnjaka izjednačio na 1:1, što je bio i konačan rezultat protiv Bazela.

Ipak, uprkos neubedljivim nastupima u Ligi šampiona, "redsi" su mogli dalje... Sa desetoricom na terenu, u 6. kolu, Džordan Henderson imao je šansu za 2:1 u 93. minutu, ali je golman Bazela odbranio taj udarac i odveo svoj tim u osminu finala.

Sve to, naš fudbaler Lazar Marković posmatrao je iz svlačionice, posle samo 15 minuta u igri, pa mu mnogi prepisuju ulogu tragičara. Ne i menadžer Brendan Rodžers, koji ga je uveo u 46. minutu da promeni ritam utakmice, ali ga je Bjorn Kujpers poslao napolje već u 60. minutu.

Ako pitate Rodžersa - prestrogo!

"Mislim da je to bila užasna odluka", rekao je Rodžers.

"Najblaže rečeno, sudija je bio loš večeras. Mladi Marković uđe u igru, bude odličan, zaigra kako treba i, onda, zamahne rukom i dobije crveni karton!? To nije bilo za isključenje... Sudija je samo video momka kako leži na travi i drži se za lice, ali nisam siguran da je uopšte mogao da primeti incident. Marković ga je jedva dokačio noktom po licu...", prokomentarisao je Rodžers, čiji će tim nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

Da li se vi slažete sa menadžerom Liverpula? Glasajte u našoj ANKETI.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Ono nije smio dozvoliti sebi. Srbin je i morao je da zna sta ga ceka. Zasluzeno izbacen, mada su se svi urotili protiv Srba. Pa vidite MOK, pa Instambul i kaznjavanje Zvezde. Ali sta mozemo, nista, i jos se licemjeri zahvaljuju Divcu. Pu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC