• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Šimunić u Širokom? Čista ''patka''!

Autor mondo.ba

Vijest da bi Josip Šimunić mogao da pojača redove jesenjeg šampiona BiH Širokog Brijega prenijeli su juče brojni hrvatski mediji. Trener Širokobriježana Slaven Musa poručio je da je to obična novinarska izmišljotina.

 Musa: Šimunić u Širokom? Čista ''patka''! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Hrvatski mediji prenijeli su juče informaciju da će nekadašnji reprezentativac "vatrenih" Josip Šimunić obući dres Širokog Brijega, s obzirom da nije u prvom planu u zagrebačkom Dinamu.

Predsjednik tima sa "Pecare" Zlatan Mijo Jelić istakao je da bi svi u Širokom Brijegu bili presrećni ako bi se popularni Džo odlučio da pređe u ovaj hercegovački tim.

Ipak, prvi trener jesenjeg šampiona BiH Slaven Musa rekao je da se radi o običnoj novinarskoj izmišljotini, kako bi pojedini mediji povećali tiraž.

"Nisam pratio medije i prvi put od vas čujem da bi Josip Šimunić mogao preći u Široki Brijeg. Pretpostavljam da je riječ o novinarskoj 'patki' i da neki žele povećati čitanost. Nema istine u tome, ali ko zna, sve je moguće…", ostao je pomalo zagonetan kormilar Širokobriježana.

Šimunićevi proustaški pokliči "Za dom spremni" nakon pobjede protiv Islanda u baražu za odlazak na Mundijal u Brazilu u decembru onemogućili su mu odlazak na Svjetsko prvenstvo zbog suspenzije od 10 mečeva, zbog čega je dospio u žižu svjetske javnosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC