• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard oslobođen optužbi za napad

Kapiten Liverpula Stiven Džerard oslobođen je optužbi da je u baru namjerno fizički napao čovjeka poslije svađe oko muzike.

 Džerard oslobođen optužbi za napad  Izvor: MONDO

Porota u sudu u Liverpulu oslobodila je reprezentativca Engleske optužbe za tuču, prihvativši njegovo objašnjenje da je reagovao u samoodbrani kada je udario Markusa Mekgija, 29. decembra prošle godine.

"Mogu samo da kažem da sam veoma zadovoljan presudom. Drago mi je da sam ovaj slučaj ostavio iza sebe i zaista se radujem predstojećoj sezoni i tome što ću moći da se koncentrišem samo na fudbal", rekao je 29-godišnji Džerard po izlasku iz suda.

Vezni fudbaler samo je jedan od sedmorice optuženih koji su oslobođeni optužbe za učešće u incidentu koji je sudija opisao kao "eksploziju nasilja".

Džerard nije pokazivao osjećanja kada je predsjedavujući porote izrekao oslobađajuću presudu, poslije 70 minuta zasijedanja.

"Presuda je vjerodostojna i zasnovana je na činjenicama ovog slučaja. Izlazite iz ovog suda sa netaknutom reputacijom", rekao je sudija Henri Gloub.

Incident se desio u jednom baru u mjestu Sautpor blizu Liverpula. Džerard je sa društvom slavio pobjedu od 5:1 nad Njukaslom, kada je postigao dva gola.

Video snimci prikazuju njegovo društvo kako pije pivo i žestoka pića, pleše i pjeva navijačke pjesme. Neprilika je izbila oko dva sata ujutru, kada je Džerard htio da promijeni muziku.

Mekgi je rekao da je igrač htio da mu otme karticu za kontrolu muzičkog uređaja pošto nije htio dobrovoljno da mu je da. Džerard je priznao da je tri puta zamahnuo, ali da je samo jednom udario 34-godišnjeg biznismena i to zato što je mislio da je napadnut.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC