• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo: Rado bih igrao za Srbiju

Selektor Srbije Radomir Antić nije htio da komentariše mogućnost da naturalizuje Klea i sa njime u špicu krene put Južne Afrike...

 Kleo: Rado bih igrao za Srbiju Izvor: MONDO

Brazilac je već u prvim ovosezonskim utakmicama opčinio navijače Partizana, sa četiri gola u dva meča sa Rilom, od kojih su "makazice" u revanšu u Beogradu već ušle u istoriju.

Fudbaler, koji je ovog ljeta digao veliku prašinu prelaskom sa crveno-bijelog na crno-bijelu stranu Topčiderskog brda, ne krije da bi rado nosio dres srpske reprezentacije.

"Ukoliko mi neko ponudi, rado bih prihvatio srpski pasoš. Volio bih da zaigram za reprezentaciju Srbije", rekao je Kleo za "Press".

I dok čeka nastavak evropskog pohoda sa Partizanom, koji već u srijedu igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Apoelom u Nikoziji, 24-godišnji Kleo "ubija" vrijeme u Beogradskoj areni. Ne propušta utakmice brazilske odbojkaške reprezentacije na završnom turniru Svjetske lige.

"Kad god mogu, pratim nastupe brazilske reprezentacije u ostalim sportovima, prije svega košarci i odbojci. Zato sam ovdje redovan. Volio bih da u nedjelju finale Svjetske lige igraju Srbija i Brazil, a ja ću doći sigurno", dodao je napadač Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC