• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šest ostavki u Stručnom odboru FSS

Šestorica članova Stručnog odbora Fudbalskog saveza Srbije podnijeli su ostavke.

 Šest ostavki u Stručnom odboru FSS Izvor: MONDO

Bez prisustva predsjednika Ivana Čabrinovića i još dvojice članova, Nikole Simića i Mihajla Ivanovića, sastali su se i odlučili da podnesu ostavke Dragoslav Stepanović, Velimir Đorđević, Dragoljub Bekvalac, Stanislav Karasi, Nedeljko Kostić i Zoran Petrović.

Trener Vojvodine, Dragoslav Stepanović, kaže da je okupio članove Stručnog odbora, jer predsjednik Ivan Čabrinović nije htio da zakaže sastanak.

Varnica koja je zapalila vatru bila je odluka Izvršnog odbora da za selektora mlade reprezentacije postavi Ratomira Dujkovića, a prijedlog Stručnog odbora bio je Dragoljub Bekvalac.

"Nismo htjeli da radimo po tuđem nalogu i da dižemo ruke za tuđe prijedloge. Htjeli smo da imamo svog kandidata. Pored toga, ostavke smo podnijeli, jer ne želimo da narušavamo atmosferu uoči nastavka kvalifikacija za SP i učešća naših klubova u evro kupovima", objasnio je Stepanović za "Sportski žurnal".

Stepanović smatra da je Stručni odbor obmanut.

"Prije nego što smo počeli diskusiju o prijedlogu za selektora, pitali smo Čabrinovića da li je od FSS dobio instrukcije o kom imenu bi trebalo da raspravljamo. Odgovorio je da nije, a onda smo saznali da je FSS prije toga tražio od UEFA da Dujković dobije profi licencu. To znači da je postavljen za selektora prije nego što ga je izabrao Stručni odbor".

Zamjerke nisu vezane samo za izbor selektora "orlića".

"Stručni odbor nije imao težinu... Utakmice reprezentacije nismo gledali iz lože nego smo dobijali tavan. Nikada nismo putovali nigdje sa reprezentacijom", zaključio je Dragoslav Stepanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC