• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zmajevi danas dobijaju selektora

Autori mondo.ba Autori Anadolija

U Trening kampu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici počela je sjednica Izvršnog odbora N/FS BiH na kojoj bi danas trebao biti izabran selektor fudbalske „A“ reprezentacije BiH

Prije zasjedanja IO „ad hoc“ komisija za prijedlog imenovanja selektora listu od sedam kandidata trebala je skratiti na dva ili nešto više imena, od koji bi članovi „fudbalske vlade“ izabrali jednog za selektora. Po okončanju sastanka iz petočlane komisije nisu htjeli saopštiti koji su treneri ušli u finalni izbor na IO.

Podsjetimo, među sedam trenera kandidata koji su od četvrtka ostali u trci za nasljednika Safeta Sušića na klupi BiH su Amar Osim, Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Milovan Rajevac, Blaž Slišković, Igor Štimac i Sergej Barbarez.   

Na današnjoj sjednici u Zenici o selektoru odlučuje 15 članova IO N/FS BiH. To su: Elvedin Begić, predsjednik; Darko Ljubojević i Ivan Beus – potpredsjednici; te članovi Ibrahim Adilagić, Muhamed Begagić, Begzudin Bektaš, Josip Bevanda, Senad Islam, Mato Jozić, Mile Kovačević, Dragan Kulina, Ivan Perić, Nurdin Peštalić, Milorad Sofrenić i Zlatko Spasojević, piše Anadolu Agency.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC