• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lučesku: Čigrinski bolji i od Vidića

Centarhalf Šahtjora, Ukrajinac Dmitri Čigrinski, trebalo bi da postane četvrto pojačanje Barselone u ljetnjem prelaznom roku.

 Lučesku: Čigrinski bolji i od Vidića Izvor: MONDO

Predsjednik Barse Đoan Laporta nedavno se iz Donjecka vratio neobavljenog posla, ali izgleda da će na kraju, ipak, dobiti igrača kojeg je želio.

Trener poslednjeg osvajača Kupa UEFA, Mirčea Lučesku, izjavio je da ga je Čigrinski (22) zamolio za dozvolu da stupi u pregovore sa Barselonom.

"Kada vas traži klub kao što je Barselona, ne možete da kažete 'ne'. Razumijem Dmitrija, jer želi ono što bi želio svaki fudbaler na planeti. Klub će dobro zaraditi na njegovom transferu", rekao je Lučesku.

Rumunski stručnjak potom je ilustrovao koliko dobrim igračem smatra Čigrinskog.

"On zna kako se pobjeđuje i kako se igra pod pritiskom, tako da ne vidim zašto ne bi uspio u Barseloni. Dmitri je najbolji odbrambeni igrač u Evropi, bolji i od Nemanje Vidića".

Barselona je ovog ljeta dovela Brazilce Maksvela i Keirisona, a u ponedeljak se očekuje potpis Šveđanina Zlatana Ibrahimovića, koji stiže iz Intera u zamjenu za Samjuela Etoa, Aleksandra Hleba i pozamašnu sumu novca.

Trener Barse Đozep Gvardiola zapazio je Čigrinskog u mečevima grupne faze Lige šampiona 2008/09, kada su Katalonci u Donjecku slavili sa 2:1, ali se Šahtjor revanširao u rezultatski nevažnoj utakmici na Nou Kampu (2:3).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC