• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Travnik želi Stakića

Autor mondo.ba

Iskusni defanzivac Rudar Prijedora Dragoslav Stakić na meti je kluba sa stadiona "Pirota". Travničani žele da pojačaju konkurenciju u odbrani, ali i u veznom redu.

 Travnik želi Stakića Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Travnika imali su relativno uspješnu jesen. Nakon prvog dijela sezone tim Husnije Arapovića zauzima mjesto u sredini tabele.

Ipak, Travničani su svega pet bodova ispred opasne zone, pa će u zimskom prelaznom roku nastojati da pojačaju određene linije u timu, kako ne bi došli u situaciju da se u nastavku prvenstva bore za opstanak.

Na meti kluba sa stadiona "Pirota" je Dragoslav Stakić (29), iskusni štoper Rudar Prijedora, koji ima iskustvo igranja u Premijer ligi. Osim Prijedorčana, nosio je i dres banjalučkog Borca, dok je imao i inostranu epizodu, nastupajući za slovenački Rudar iz Velenja.

"Nama su potrebni iskusni igrači, koji odmah mogu nastupiti u prvoj postavi. Želimo dovesti pojačanja na desnom boku, te na pozicijama štopera i zadnjeg veznog", rekao je trener Travnika za "Dnevni avaz".

Osim Stakića, "veziri" u svojim redovima žele da vide i Emira Jusića, nekadašnjeg odbrambenog igrača Čelika, koji je prošle sezone nosio dres kazahstanskog Akzajika, te Nevena Laštru iz Širokog Brijega, za čije usluge je zainteresovan i Vitez. Takođe, dvojica fudbalera Sarajeva, Risto Mitrevski i Miroljub Kostić, mogli bi doći na pozajmicu u Travnik.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC