• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adem Ljajić se vraća među "orlove"!

Autor mondo.ba

Fudbaler Rome Adem Ljajić vraća se među "orlove" poslije dužeg odsustva uzrokovanog sukobom sa Sinišom Mihajlovićem. Novi selektor Srbije Radovan Ćurčič ga ubijedio da zaigra za nacionalni tim.

 Adem Ljajić se vraća među "orlove"! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ljajić se u Rimu sastao sa selektorom fudbalske A reprezentacije Srbije Radovanom Ćurčićem sa kojim je dogovorio povratak u nacionalni tim svoje zemlje.  

"Nakon utakmice Roma - Milan večerao sam sa novim selektorom Ćurčićem. Raščistili smo mnoge stvari i sada jedva čekam poziv u reprezentaciju", rekao je Ljajić za italijanski "Gazeta delo sport".

Fudbaler Rome je odbio pjevati himnu Srbije zbog čega ga je tadašnji selektor Siniša Mihajlović izbacio iz reprezentacije. Bošnjak iz Novog Pazara ni kod Dika Advokata nije bio pretjerano cijenjen. Ipak, nakon što je Ćurčić na klupi naslijedio Holanđanina Ljajiću su vrata državnog tima Srbije širom otvorena.

Srbije je veoma loše otvorila kvalifikacije za EURO 2016. Poslije tri odigrane utakmice u grupi I imaju svega bod, te su pretposljednji četvrti na tabeli sa malim šansama da se u nastavku kvalifikacionog ciklusa plasiraju na šampionat Starog kontinenta, koji će biti odigran u Francuskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC