• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor "orlova" potvrdio: Vraća Ljajića

Autor mondo.rs

Prvotimac Rome biće pozvan u nacionalni tim Srbije za meč kvalifikacija za odlazak na EURO 2016. u martu protiv Portugala. Sledi susret sa Subotićem.

 Selektor "orlova" potvrdio: Vraća Ljajića Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Adem Ljajić ponovo će se u martu, baš kao i prošle godine kod v.d. selektora Ljubinka Drulovića, vratiti u reprezentaciju Srbije.

Radovan Ćurčić, novi selektor Srbije, planira da prvotimca Rome uvrsti na spisak igrača za možda i ključnu utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku 2016. sa Portugalom, u Lisabonu 29. marta.

DOBRA SITUACIJA NA OSTRVU

On je dodao da je izuzetno zadovoljan formom srpskih igrača u Premijer ligi. "Obradovao me je povratak Aleksandra Kolarova posle povrede, Lazar Marković ima sve veću minutažu u Liverpulu, što je takođe pozitivno. Ivanović i Matić su standardni u Čelziju, baš kao i Tadić u Sautemptonu. U odnosu na oktobar mnogo je bolja situacija, međutim, meni je bitnije da tako bude u martu, kad Srbiju očekuje prva utakmica u 2015. godini", rekao je Ćurčić.

"Razgovarao sam sa Ademom Ljajićem, posle utakmice u Rimu. Što se tiče njegovog povratka i želje da igra za reprezentaciju Srbije ništa nije sporno. Precizirali smo šta se od njega očekuje, koji su nam planovi. Razgovor je tekao kao i sa svim ostalim reprezentaivcima koje smo posetili", izjavio je za "Sportski žurnal" Radovan Ćurčić.

Selektor Srbije istakao je da i da je priča da Lajijić nije u dobrim odnosima sa kapitenom Branislavom Ivanovićem "napumpana".

"Cela priča oko njih dvojice je malo predimenzionirana. Ljajić i Ivanović nemaju nikakve probleme i u drugarskim su odnosima".

Ćurčić je otkrio i da će uskoro put Nemačke, gde će pokušati da privoli Nevena Subotića da se vrati među "orlove".

"Sledeća destinacija nam je Nemačka. Razgovaraću i sa Nevenom Subotićem. Ne mogu sada da kažem kakav će ishod biti, ali velika mi je želja da ponovo bude sa nama".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC