• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada već kipi! I Pujol otišao iz Barse

Autor mondo.rs

Posle poraza od Real Sosijedada počelo je da "kuva" na Kamp Nou, zatim i da "ključa" otkazom Zubizarete, a sad već "kipi" posle ostavke Karlesa Pujola!

Po jutrošnjim najavama delovalo je da će sreda biti veoma buran dan u Barseloni, međutim, sa promenama je krenulo već u ponedeljak.

Poraz od Real Sosijedada dobro je uzdrmao stolice na Kamp Nou (iako se dogodio u San Sebastijanu).

Španski mediji od ranog jutra počeli su da izveštavaju o poljuljanim odnosima u katalonskom klubu i najavili da će Upravni odmor na vanrednoj sednici u sredu razmatrati status sportskog direktora Andonija Zubizarete i trenera Luisa Enrike.

Nije se, ipak, toliko čekalo, već je samo par sati kasnije predsednik Đosep Bartomeu smenio Zubizaretu, a ubrzo potom je i njegov zamenik, doskorašnji kapiten Karles Pujol, podneo ostavku.

Pujol je svoju odluku saopštio na zvaničnoj Facebook stranici.

"Tokom protekla tri i po meseca imao sam priliku da upoznam i drugu stranu kluba. Naučio sam mnogo toga, stekao veliko iskustvo i sada želim da upoznam neke druge mogućnosti i na drugim mestima. Želim da napredujem privatno i profesionalno i da se onda, nadam se, jednog dana vratim u klub i odužim za sve što mi je pružio", napisao je Pujol uz zahvalnost svima u Barseloni, a posebno navijačima.

S obzirom na tok dešavanja, logično je da sledi pitanje: Ko je sledeći? Podsetimo, Mesi nije trenirao u ponedeljak, a navodno je veoma nezadovoljan načinom rada trenera Luisa Enrikea...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC