• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stoičkov: I Mesi će izaći na "zadnja vrata"

Autor mondo.rs

Bugarin za burne dane u Barseloni krivi predsednika Đosepa Mariju Bartomeua i one koji su ga izabrali, jer "ne zna fudbal".

Hristo Stoičkov tokom 90-ih je sa velikim uspehom nosio dres Barselone, kada je bio i jedan od najboljih fudbalera sveta.

Kasnije se nije proslavio kao trener i selektor, ali je kao legenda kluba i čovek bez dlake na jeziku i dalje relevantan za medije kada treba prokomentarisati aktuelne događaje.

Kao što je poznato, na Nou Kampu poslednjih dana "ključa" posle nepotvrđenih svađa Lionela Mesija i trenera Luisa Enrikea, na šta su se nadovezali otkaz sportskom direktoru Andoniju Zubizareti (bivšem saigraču Stoičkova) i ostavka Karlesa Pujola.

"Bartomeu nije predsednik. On je običan službenik, koji je postavljen na tu funkciju zato što je kukavica otišla", aludirao je na Sandra Rosela.

"Bartomeu se razume u košarku, o fudbalu zna malo toga. I nije on kriv, nego oni koji su glasali za njega. Barselona je izgubila mnoge vredne ljude, a sada ih vuku za rukav da se vrate, da bi im rešili problem sa FIFA (koja je klubu stavila veto na kupovinu igrača do januara 2016)".

Lionel Mesi, koji se naljutio kada ga je Enrike ostavio na klupi za meč protiv Sosijedada, lako bi mogao da napusti Nou Kamp i nastavi karijeru u Engleskoj.

Stoičkov podseća da se to događalo i ranije, asovima koji nisu Katalonci, poput Etoa, Ronaldinja, Figa, Maradone...

"Barselona ne zna da postupa sa velikim igračima, kakav je Mesi. Recite mi jednog bitnog stranog asa koji nije otišao iz kluba na 'zadnja vrata'".

Bugarin je dodao da Mesi i Nejmar nisu smeli da dobiju dva dana duži praznični odmor od ostalih prvotimaca, jer je onda bilo logično da nedovoljno spremni ne budu u timu od prvog minuta.

Sosijedad je dobio tu utakmicu 1:0, čime je Barsa propustila šansu da izbije na prvo mesto, ispred Reala. "Kraljevski klub" ima bod više i utakmicu manje, dok se Atletiko Madrid izjednačio sa Kataloncima na drugoj poziciji.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC