• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko kod Begovića na pozajmici?

Autor mondo.ba

Napadač Mančester sitija Edin Džeko mogao bi ove zime da pređe u Stouk siti kao pozajmljen igrač i pridruži se kolegi iz reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmiru Begoviću.

Prema tvrdnjama lista "Stouk Sentinel", "lončari" sa stadiona "Britanija" će pokušati da dovedu Džeku na pozajmicu zbog gubitka Marokanca Osame Asaidija, koji će biti vraćen Liverpulu.

Menadžer Stouka Mark Hjuz sad ima slobodu da angažuje novog napadača, a njegov izbor je prema tvrdnjama ovog lista pao na Džeku, iako kapiten "zmajeva" nije igrao od 10. decembra prošle godine zbog povrede.

Velški trener želi centarfora Sitija poslije transfera Vilfreda Bonija iz Svonsija u tabor "građana" koji je koštao oko 28 miliona funti.

Džeko, koji već četiri sezone nastupa za "građane" je poprilično skup fudbaler, ali se u Stouku nadaju da bi njegov zamjenik kapitena u selekciji BiH Begović, mogao da doprinese da se centarfor Sitija preseli sa "Etihada" na "Britaniju".

Osim toga, u "lončarima" bi mu vjerovatno bilo zagarantovano mjesto u "startnih 11" što nije slučaj kod menadžera Sitija Manuela Pelegrinija.

Međutim, Hjuz nije želio da komentariše mogućnost Džekinog dolaska, a ni sam napadač "građana" zasad nije potvrdio, ali ni demantovao ove natpise.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC