• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novinari nadigrali sudije

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Tradicionalni novogodišnji duel banjalučkih sportskih novinara i fudbalskih sudija završen pobjedom „sedme sile“ 7:5. Arbitri i novinari još jednom pokazali da i na terenu znaju mnogo o fudbalu.

 Novinari nadigrali sudije Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Sedmi put po redu u Banjaluci je povodom Pravoslavne nove godine održan fudbalski meč između fudbalskih sudija i novinara, a pobjedu su ovog puta odnijeli novinari.

Malobrojna publika mogla je da vidi fudbalske majstorije onih koji inače pišu o tome i ljudi koji dijele pravdu na fudbalskim utakmicama, a poslije vrlo uzbudljivih 60 minuta slavili su novinari rezultatom 7:5.

Ekipa sportskih novinara u kojoj je bio i novinar MONDA, poslije „blickriga“ na samom startu meča povela je 2:0, ali su sudije brzo uzvratile i izjednačile na 2:2.

SASTAVI

NOVINARI: Dragičević, Ninić, Arbutina, Božić 3 gola, Basara, Šormaz 2 gola, Knežević 2 gola SUDIJE: Knežević, Živković, Simidžija, Petrović N., Aćić 3 gola, Petrović M 1 gol, Grbić 1 gol ARBITAR: Boško Ćulum

 Objektivno fizički slabija, ali spremnija ekipa novinara ponovo je krenula u napad i došla do nove prednosti od dva gola (4:2) koju je dugo održavala.

Iskusne sudije, predvođene raspoloženim golmanom Kneževićem, u finišu meča su uspjele da smanje zaostatak 6:5 i sve je mirisalo na prošlogodišnji remi 6:6, da bi sve dileme oko pobjednika u finišu meča riješio pridruženi član novinarske ekipe Robert Šormaz pogotkom sa polovine terena.

"Novinarima čestitam na pobjedi. Ovo je sedmi susret, ovaj put su nas pobijedili, iako smo bili malo oslabljeni zbog prehlade i gripe. Koristim priliku da čestitam svima Pravoslavnu novu godinu, da bude uspješna i vesela. Bili smo dosta oslabljeni za ovu utakmicu, igrali smo koliko smo mogli, ali i poraz je sastavni dio igre. Spremićemo se za sljedeću godinu“, rekao je kapiten ekipe sudija Nenad Knežević.

Izvor: MONDO

"Hvala sudijama što su podnijeli ovaj poraz kao muškarci stoički. Mogli smo da damo još koji gol, ali spasio ih je golman Knežević. Ova tradicija živi već sedmu godinu, mi smo 'sedma sila' pa smo imali i imperativ pobjede u sedmom susretu i uspjeli smo da slavimo na kraju,a vidimo se naravno i sljedeće godine. Pridružujem se čestitkama i poželio bih svim pravoslavcima srećnu i uspješnu novu godinu“, rekao je kapiten novinarske ekipe Darko Basara.

Druženje novinara i sudija u više nego prijateljskom raspoloženju nastavljeno je i poslije utakmice za stolom, a obje ekipe složile su se da su tu na domaćem terenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC