• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar-Mesi šou!

Autor mondo.rs

Argentinsko-brazilski tandem postigao četiri gola u drugom poluvremenu utakmice sa Elčeom i upisao masu asistencija.

Real je prošao kroz dramu u Kordobi, ali je ipak osvojio sva tri boda. Barselona je daleko lakše stigla do celog plena i zadržala korak za "kraljevskim klubom" u borbi za Primeru.

Meč 20. kola i gostovanje Elčeu nisu napravili nikakav problem Kataloncima.

Barselona je kao gost napunila mrežu domaćeg sastava, kome predstoji grčevita borba za opstanak. Tim Luisa Enrikea trijumfovao je 6:0 (1:0), po dva gola postigli su Nejmar (69. i 71. minut) i Lionel Mesi (55. i 89), seriju je na stadionu Manuel Martinez Valero otvorio Pike u 35, a zaključio je Pedro u trećem minutu sudijske nadoknade na dodavanje Nejmara.

Argentinac je opet bio golgeterski raspoložen, ali i pakerski. Mesi je asistirao kod oba gola Nejmara. Inače, najbolji fudbaler Barselona postigao je 21 gol na 20 utakmica ove sezone u Primeri.

Katalonci ponovo imaju bod manje od Real Madrida, ali i utakmicu više, s obzirom da prvak Evrope još uvek nije odigrao meč protiv Sevilje, koji je trebalo da bude na programu za vreme FIFA Svetskog klupskog prvenstva.

Barsa već u sredu putuje u Madrid na revanš četvrtfinala Kupa kralja protiv Atletika, a zatim na Kamp Nou u prvenstvu stiže Viljareal.

Elče ima 17 bodova, s tim što bi već posle ovog kola na tabeli mogli da ga prestignu Deportivo iz La Korunje, Almerija i Levante, dok bi "fenjeraš" Granada eventualnom pobedom mogla da se izjednači.

Da nevolja bude veća, u narednom kolu Elče će derbi donjeg dela tabele protiv Granade igrati bez Marokanca Fajsala Fajra, zbog isključenja u 55. minutu utakmice sa Barselonom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC