• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drogba: Siti je naša najveća glavobolja

Autor Anadolija

Manchester City će do kraja sezone biti "najveća glavobolja" londonskom Čelsiju, trenutnom lideru u engleskoj Premier ligi, ocijenio je u razgovoru za Anadoliju napadač "plavaca" Didije Drogba.

Napadač Čelsija koji je u 23 nastupa ove sezone postigao šest golova, najvećim konkurentima za naslov vidi Mančester sit ii Mančester junajted.

"Oni će nas pritiskati do kraja. Siguran sam. Velike timove je nemoguće slomiti", dodao je 36-godišnji napadač iz Obale Slonovače.

Podsjećajući na poraz od Bredforda u četvrtom kolu FA kupa, kada su "plavci" predvođeni Portugalcem Žozeom Murinjom nakon vodstva od 2:0 na kraju poraženi sa 2:4, Drogba je rekao samo da su "imali loš dan".

Čelsi, prema njegovim riječima, ima izvrsnu sezonu. Pet bodova bježi najbližem pratiocu, Mančester sitiju.

"Nadam se trofejima na kraju sezone. Srećan sam ovdje", rekao je Drogba.

Karijeru nastavlja u Čelsiju, a kako je rekao, još uvijek nije odlučio hoće li se baviti trenerskim poslom i to baš u londonskom klubu.

U periodu od 2012. do 2014. godine Didier Drogba nosio je je dres istanbulskog Galatasaraya, a kaže posebno je poželio tursku kuhinju i prijatelje u Istanbulu.

"Poželio sam prijatelje, tursku kuhinju. To su bile stvari zbog kojih sam se uvijek osjećao lijepo u Istanbulu", istakao je Drogba.

Dotakao se i najave ukidanja limita na strane igrače u turskim klubovima, ističući kako će to u pozitivnom smislu uticati na kvalitet lige i fudbala u cjelini.

"Ograničenja tog tipa ne bi trebala postojati nigdje u svijetu. Igrači iz inostranstva treba da dolaze i odlaze, da mijenjaju sredinu i donose nova iskustva. To je vrlo važno", objasnio je Drogba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC