• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Bosna previsoka za Sarajevo (VIDEO)

Autor mondo.ba

Federalni drugoligaš Bosna iz Visokog savladala je Sarajevo 2:1 (0:0) u prijateljskoj utakmici u sklopu prirprema za drugi dio sezone. Jedini gol za bordo ekipu postigao je Bojan Puzigaća iz jedanaesterca.

Nakon 11 dana bazičnih priprema u Čitluku, fudbaleri Sarajeva odigrali su prvi kontrolni meč tokom priprema za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Rval je bio jesenji šampion Druge lige Federacije BiH, grupa "Centar", visočka Bosna, domaći fudbaleri slavili su trijumf 2:1 (0:0).

ANTALIJA

Ekspedicija Sarajeva u utorak, 3. februara odlazi na petnaestodnevne pripreme u Antaliju. Tokom dvodesdmičnog boravka u Turskoj, bordo tim odigraće četiri test susreta, a prvi rival biće im Metalist iz Harkova

Nakon prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, a onda su fudbaleri Bosne stigli do dva gola prednosti u nastavku. Jedini gol za tim Mehe Kodre djelo je Bojana Puzigaće sa "bijele tačke", 15 minuta prije kraja susreta. Prethodno je u šesnaestercu Visočana srušen Leon Benko.

Sarajevo je u prvom poluvremenu nastupilo u sljedećem sastavu: Bandović, Protić, Kouadio, Barić, Tatomirović, Cimirot, Radovac, Alispahić, Dučjević, Velkoski, Bekić. U drugih 45 minuta na teren su istrčali: Plakalo, Kalasi, Puzigaća, Berberović, Kovačević, Rustemović, Bilbija, Stojčev, Anđušić, Okić, Benko.

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC