• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škuletić: Balkanci mafija? Ma, to je samo šala

Autor mondo.me

Dolazak Petra Škuletića iz Partizana u Lokomotivu iz Moskve najskuplji je zimski transfer ruskog šampionata u fudbalu. Doskorašnji golgeter crno-belih odgovorio na uvreženo mišljenje o Balkancima.

 Škuletić: Balkanci mafija? Ma, to je samo šala Izvor: MN PRESS

Petar Škuletić je dobio veliki medijski prostor u ruskim medijima otkako je nedavno došao iz Partizana u moskovsku Lokomotivu za četiri miliona evra. On je najskuplji fudbaler koji je ove zime došao u ruski fudbal!

Samim tim Škuletić je dobio i udarna mesta u ruskoj sportskoj štampi, a u intervjuu za "Sport-Eksres" dotakao se i teme balkanskih fudbalera.

"Znam da se priča o tome ako je u ekipi više igrača iz bivše Juge, to znači da se stvara jak klan. U Lokomotivi sam zatekao Ćorluku i Pejčinovića, ali ostali saigrači ne treba sada se plaše, mi nismo 'mafija'. To su samo šale koje, doduše, o igračima sa naših prostora kruže ne samo u Rusiji, već svuda u svetu", rekao je Škuletić.

U klubu je još jedan Crnogorac - trener Miodrag "Grof" Božović, koji je bio jedan od najzaslužnijih za ostvaranje transfera.

"Čast mi je što sam došao u ekipu koju trenira Miodrag-Grof Božović. Nisam ga poznavao odranije, ali ime Božovića je pojam za svakog ko prati fudbal na Balkanu. Ni sada nisam imao previše kontakta i razgovora sa trenerom ili predsednicom kluba Olgom Smorodskajom. Smatram i da ne treba, jer zna se šta se očekuje od napadača“, rekao je Škuletić.

Novi napadač Lokomovite kaže i da ima malo frku, jer je plaćen velikim novcem.

"Podatak da sam u ovom momentu najskuplje pojačanje dosadašnjeg dela prelaznog roka, znak je poverenja kluba u moje mogućnosti. Nije da osećam pristisak zbog toga, ali nisam ni ravnodušan. Treba opravdati pojerenje kluba koji nije uložio malo novca u moj angažman", kaže Škuletić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC