• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kada platiš Marija, gledaš Marija!

Autor mondo.ba

U kom trenutku su tačno pomislili u Liverpulu da Baloteli neće izvoditi penale? To je žešća zabluda. I nije prošlo mnogo vremena pre nego su se u to uverili.

Kada platiš Marija, gledaš Marija.

Ne "nekog tamo" Džordana Hendersona.

Mnogi su se u Liverpulu, pre svega kapiten u ostavci Stiven Džerard, uzjogunili zbog toga što je na utakmici Lige Evrope sa Bešiktašom penal insistirao da izvede Mario Baloteli, ispred budućeg kapitena, Džodana Hendersona.

Baloteli je, kao i više puta u karijeri, prekršio naredbu trenera/menadžera i stavio loptu na kreč, ne mareći previše šta o tome misle ni navijači, ni u ovom slučaju Henderson, Džerard, Brendan Rodžers. On je taj, koji u svojoj glavi, najbolje izvodi penale i to je nešto sa čim su na "Enfildu" morali da računaju kada su procenili da je "Super Mario" taj koji će nadomestiti gubitak Luisa Suareza.

Zašto se sada čude?

Kada platiš Marija, gledaš Marija.

Pitajte Andreu Pirla i ne samo njega, već gomilu drugih saigrača koji su popuštali pred arogantnim mladićem, sa čijim sampouzdanjem nikada nismo načisto, da li je ono dobro ili loše, za njega ili ekipu...

Naravno, nisu svi mirno gledali kako se Baloteli ruga stadionu, recimo Havijer Zaneti samo ga je uhvatio za ruku 2009. godine, kao jedan od najvećih kapitena u istoriji Intera i, tinejdžer Mario nije imao kud, penal protiv Palerma izveo je onaj koji je i trebalo da ga izvede, Samuel Eto.

Ali, ako pogledate snimak, ni veliki Eto ne deluje kao neko ko bi mogao da spreči Marija bez pomoći Zanetija.

...
Izvor: YouTube


Tako je i Henderson mogao samo da gleda Balotelija kako trese mrežu, s obzirom na to da na terenu nije bilo pravog kapitena, Džerarda. Da, verovanto bi u Džerardovom prisustvu Mario ustuknuo, ali nije. I to je bila poruka za Rodžersa!

"Ako si me doveo, ima da me gledaš. Ja sam zvezda, a Džordan je kapiten".



Sve što je Džerardu ostalo potom je da Balotelija kritikuje javno, što je jednako kršenje "koda" svlačionice, koliko i ono što je Mario uradio na terenu. Da mu je udario šamar iza zaključanih vrata na "Enfildu" bilo bi manje loše od ovoga što je legendarni fudbaler uradio.

A, koliko i svi u ligi, i Mario zna da Džerard sada nema više moć koju je imao. Sam je tako odlučio.

Na kraju, nemaju svi pogled Aleksandra Kolarova, koji je za neposlušnog Marija bio streptomicin ne samo na utakmicama, poput one 2012. godine odigrane protiv Sanderlenda, već i na treninzima. Naš fudbaler, čiji se osmeh ređe ukazuje od nekih kometa koje kruže našim sistemom, lakše je umeo da se izbori sa Balotelijevim "bubicama" od samog menadžera, Roberta Manćinija.

...
Izvor: YouTube


I to potvrđuje samo jedno, sa Balotelijem mogu samo jači od njega, bezobrazniji od njega, samouvereniji od njega. Koliko je takvih? Malo.

Recimo, Henderson nije sigurno!

I to bi trebalo da skapiraju na "Enfildu" što pre. Jer, kao što kaže verovatno jedini akvitni igrač sa "luđom" glavom od Balotelijeve, Džoi Barton, kada zagusti - kome biste dali da šutira penal, Baloteliju ili Hendersonu?

Znamo, i mi isto!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC