• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrikeov pristup - genijalan ili utopistički?

Autor mondo.rs

Trener fudbalera Barselone Luis Enrike odlučio se na nekonvencionalan pristup ekipi posle poraza od Malage, a pred meč sa Mančester sitijem.

Nije moglo gore po Barselonu pred put na noge razigranom Mančester sitiju.

Blaugrana je u subotu popodne doživela gorak poraz kod kuće od Malage, koju je u prethodnih 12 susreta na "Kamp Nou" svaki put pobedila (0:1).

Face fudbalera Barselone, u trenutku kada je sudija odsvirao kraj utakmice i kraj serije od 11 uzastopnih pobeda plavo-crvenih u svim takmičenjima, govorile su dovoljno za sebe. Pogledi su se gubili u daljini.

Španski mediji pišu da se u tom smislu ništa nije promenilo ni u svlačionici, ni na treningu posle utakmice, a pred put na "Etihad".

Naime, nezvanično, trener Luis Enriike nije rekao "reč" ekipi, čak nije ni pomenuo utakmicu sa Malagom. U svlačionici posle utakmice nije bilo sastanka, a kada su se zvezde Barse okupile u "La Masiji", radilo se kao da se ništa nije dogodilo i pričalo samo o onome što sledi, prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona sa prvakom Engleske.

U Engleskoj.

"Marka" čak odlazi korak dalje i tvrdi da Enrike i prva zvezda tima Lionel Mesi nisu imali razgovor u četiri oka još od januara i poraza ekipe na "Anoeti", od Real Sosijedada. Tada su, navodno, nesporazumi definitivno izglađeni, međutim ne i rešeni, tvrdi list.

Genijalan ili utopistički pristup mladog trenera? Videćemo u utorak u 20.45, kada utakmica počne uz direktan prenos na TV Arena sport.

Šta vi očekujete na "Etihadu"?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC