• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike: Penale promašuju samo hrabri

Autor mondo.rs

Trener Barselone podržao je svog najboljeg igrača i dodao da bi pre utakmice u Mančesteru oberučke prihvatio rezultat 1:2.

Lionel Mesi propustio je priliku da golom iz jedanaesterca u 94. minutu donese Barseloni teško nadoknadivu prednost od 3:1, u susret revanšu protiv Mančester sitija na Nou Kampu.

Golman Džo Hart prozreo je njegovu nameru i odbranio, a Mesi ni iz odbitka, glavom, nije uspeo da se koriguje.

Rezultat sa Etihada tako i "građanima" daje nadu da uz igru iz drugog poluvremena, manje grešaka i više sreće, mogu u četvrtfinale Lige šampiona prvi put u istoriji.

"U našem sportu samo oni koji su dovoljno hrabri da izvedu penal, mogu i da ga promaše. Nema sumnje da će Leo Mesi i ubuduće šutirati penale za Barselonu", rekao je Luis Enrike.

Svesni da je među njima dvojicom bilo varnica u poslednje vreme, novinari su insistirali na priči o Argentincu, ali je trener Barse imao samo pozitivne utiske o njemu i igri čitavog tima.

"To je fudbal, može svašta da se dogodi. Nije se ni moglo očekivati da u prvih 90 minuta otklonimo sve dileme. U revanšu ne sme biti opuštanja", odgovorio je Enrike.

"U prvom poluvremenu smo bili sjajni, stvorili smo brojne šanse i u svakom pogledu se nametnuli kao bolji tim. Znao sam da će nas u drugom delu pritisnuti i da ćemo imati problema. Mislim da je konačan rezultat realan, da smo ga zaslužili i da možemo biti ponosni na njega. Da mi je neko pre utakmice ponudio da pobedimo 2:1, oberučke bih prihvatio".

Revanš meč na programu je 18. marta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC