• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Rutinski preko Krupe pred "Koševo"

Autor mondo.ba

Fudbaleri Borca savladali su u Krupi na Vrbasu istoimeni tim sa 2:0 u neplaniranoj kontrolnoj utakmici.

 BORAC: Rutinski preko Krupe pred "Koševo" Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Zbog snježnih padavina odgođeno je prethodno 17. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine pa su crveno-plavi odigrali prijateljski susret sa izabranicima Slobodana Starčevića, koji usput i obavlja funkciju sportskog direktora "Velikana iz Platonove".

Tim Vinka Marinovića je slavio rutinsku pobjedu rezultatom 2:0 pogocima Uglješe Radinovića i Mihajla Savanovića.

U 21. minutu korner sa lijeve strane izveo je Joco Stokić, a odbijenu loptu na nekih 12 metara prihvatio je Radinović i sjajnim volej udarcem matirao golmana Krupe Nenada Vasića. Deset minuta prije kraja, poslije solo prodora, ali i greške Mile Paštara, Savanović je postavio konačan rezultat.

"Ovaj duel poslužio nam je za održavanje forme zbog neplanirane prvenstvene pauze. Svi su dobili priliku, osim čuvara mreže Asmira Avdukića, koji je zatražio da odradi trening i u ovom susretu pruži priliku drugoj dvojici golmana. Zadovoljni smo prikazanom igrom, a najvažnije u svemu je što je susret protekao u korektnoj igri i niko se nije povrijedio", izjavio je pomoćni trener Banjalučana Zoran Dragišić za "Glas Srpske".

BORAC OSLABLJEN U SARAJEVU

U meču protiv Sarajeva, Borac će biti oslabljen neigranjem Miloša Žeravice zbog crvenog kartona, te Ajdina Redžića i Stefana Dujakovića, koji nemaju pravo nastupa jer su u najmasovnijem takmičenju igrali za prijedorski Rudar odnosno GOŠK iz Gabele.

U srijedu će crveno-plavi biti gosti Sarajeva u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH.

"Biće ovo prvi od tri susreta za Sarajlijama koje ćemo odigrati za samo sedam dana, jer osim dva meča u Kupu BiH, igramo i jedan u Premijer ligi. Objektivno gledano, igramo protiv trenutno najjače ekipe u zemlji, koja je favorit, ali se nadam da možemo pružiti dobru igru i ostvariti povoljan rezultat pred revanš 18. marta na Gradskom stadionu".

Kapiten Borca Vladan Grujić 2007. godine nosio je bordo dres, ali smatra da je Sarajevo sada mnogo bolje nego u tom periodu.

"U klub su ušli brojni sponzori, a tokom zimske pauze doveli su stvarno kvalitetna pojačanja. Iako su favoriti, nema predaje, jer i mi želimo da se domognemo polufinala", prenio je banjalučki dnevnik Grujićevu izjavu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC