• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Podvig! (FOTO, VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Trener banjalučkog Borca Vinko Marinović poslije remija na "Koševu" protiv favorizovanog Sarajeva 0:0 pohvalio je igru svog tima, koja je odigrao još jedan odličan meč protiv bordo tima i u Banjaluku odnio bod.

 Marinović: Podvig! (FOTO, VIDEO) Izvor: MONDO/Samir Cacan

Drugi put u četiri dana Vinko Marinović našao je recept za uspjeh na "Koševu".

Prvo poluvrijeme dvomeča u četvrtfinalu Kupa BIH, Banjalučani su u srijedu riješili u svoju korist (2:1). Danas, u prvenstvenom dvoboju, mreže su mirovale, a zadovoljniji ovom bodom svakako su fudbaleri i stručni štab Borca.

"Imali smo dvije izuzetno teške utakmice protiv Sarajeva u svega par dana i moram čestitati svojim momcima na ovom rezultatu. Bili smo umorni od puta i došli smo da zatvorenom igrom pokušamo ostvariti pozitivnan rezultat. Nismo dozvolili fudbalerima Sarajeva da se 'razmašu', na kraju smo imali priliku i za pobjedu, ali smatram da bi pobjeda bila previše i da smo zaslužili ovaj bod", rekao je Marinović za Arenu Sport i zahvalio se čelnicima Sarajeva na dočeku i fudbalerima na korektnoj igri i poželio im sreću u nastavku prvenstva.



Odmora za Banjalučane nema previše. Već u srijedu na programu je revanš susret četvrtfinala Kupa BiH, u kojem Borac protiv Sarajeva brani 2:1 sa "Koševa", a nakon toga za vikend i prvenstveni meč u Banjaluci sa Travnikom.

"Dali smo sve od sebe. Ovo je podvig moje ekipe, pogotovo mladih igrača. Ovo su utakmice u kojima oni stasavaju, protiv kvalitetnih ekipa kakva je Sarajevo. Imamo rezultat koji nam daje realne nade da možemo proći u polufinale Kupa BiH", poručio je trener banjalučkih crveno-plavih.

...
Izvor: YouTube


Nakon 17 kola, Borac je izjednačen na tabeli sa Olimpikom. Obje ekipe sakupile su po 31 bod i dijele petu, odnosno šestu poziciju.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jeza

Jeza me hvata na samu pomisao kakava će atmosfera biti u Gradu u srijedu. Ovi momci su heroji Grada, doćiće 10 000 da ih pozdravi u revanšu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC