• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Želji oštro osuđuju napad na mlade fudbalere

Autor mondo.ba

Na "Grbavici" su se oglasili saopštenjem povodom vijesti da su Sarajevu huligani napali i povrijedili mlade fudbalere Širokog Brijega. Sarajevski klub oštro osuđuje čin neodgovornih pojedinaca.

U Fudbalskom klubu Željezničar zatečeni su viješću da su mladi fudbaleri Širokog Brijega napadnuti od strane huligana ispred stadiona "Grbavica".

Povodom nemilog događaja, u Želji su se oglasili saopštenjem za javnost, koje prenosimo u potpunosti.

"Fudbalski klub Željezničar izražava žaljenje zbog nemilog događaja koji se desio danas ispred stadiona 'Grbavica' nakon utakmice juniorskih ekipa našeg Kluba i NK Široki Brijeg. Ovim povodom oštro osuđujemo ovakva djela koja nisu dio klupske, ali ni filozofije naših najvjernijih navijača, te jasno poručujemo da smo protiv svakog nasilja na ulicama, posebno onog među mladim sportistima.

Sigurni smo da istinski navijači našeg Kluba nisu dio ovog događaja te se odlučno ograđujemo od čina neodgovornih pojedinaca. Ujedno, ponosni smo što je mladi fudbaler našeg kluba, Dženis Beganović, u skladu sa devedesetogodišnjom filozofijom i moralnim vrijednostima Fudbalskog kluba Željezničar, postupio kao primjeran sportista i pokušao spriječiti ovaj nesretni slučaj.

Podsjećamo da je Fudbalski klub Željezničar u cilju sprečavanja nasilja i promocije tolerancije u Bosni i Hercegovini, već dvije godine partner UNICEF-a u BiH kroz zajednički projekat 'Navijaj za toleranciju'", navodi se u saopštenju sarajevskog kluba.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

To saopstenje objesite macku o rep. Trebali ste sprijeciti ovaj nemio dogadjaj, a ne sad izdavati saopstenja

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC