• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović sprema novo iznenađenje Kodri

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Borac je iz prvog meča četvrtfinala Kupa BiH sa "Koševa" donio prednost od jednog gola, pa u revanšu na Gradskom stadionu u Banjaluci (srijeda, 18:30) ima realne šanse da se plasira među četiri najbolje ekipe.

 Marinović sprema novo iznenađenje Kodri Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac ima lijepu priliku da se prvi put od sezone 2011/12. nađe među četiri najbolje ekipe u Kupu Bosne i Hercegovine.

Prenos na Elti

Direktan prenos revanša četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Borca i Sarajeva prenosiće banjalučka televizija Elta.

Četa Vinka Marinovića odigrala je sjajan meč prije sedam dana na "Koševu" i golovima Marka Jevtića i Aleksandra Subića slavila 2:1 (jedini gol za Sarajevo postigao Ševko Okić).

Sjajnu uvertiru pred revanš četvrtfinala Kupa BiH crveno-plavi napravili su u subotu, kada su na istom stadionu, protiv istog rivala, ali u Premijer ligi BiH, odigrali meč bez pogodaka i tako pokazali da se mogu nositi sa favorizovanim rivalom.

"Iskoristili smo par dana da se odmorimo i osvježimo. Teško je ostvariti povoljan rezultat u tri meča protiv istog rivala u svega nekoliko dana. Napravili smo veliki dio posla u prethodne dvije utakmice na 'Koševu' protiv izuzetno kvalitetne ekipe Sarajeva, koja ima veliki broj odličnih igrača. U prvom meču Kupa BiH tražili smo aktivan rezultat, da u revanš uđemo sa šansom za polufinale i u tome smo uspjeli", rekao je Marinović, koji ni u ovom meču neće moći računati na Ajdina Redžića i Stefana Dujakovića, koji su već igrali u kup takmičenju za Rudar Prijedor, odnosno Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Kormilar crveno-plavih uvjeren je da njegov tim ima snage da pruži još jednu kvalitetnu partiju i izbori plasman u polufinale najmasovnijeg bh. takmičenja.

"Ne sumnjam da će moji momci u sutrašnjem meču pružiti maksimum, kako bismo napravili još jedno veliko iznenađenje. Nadam se da će nam u tome pomoći naši navijači, kako bi prebrodili ovaj izuzetno težak meč i stigli do rezultata koji nas vodi među četiri najbolje ekipe", poručio je banjalučki stručnjak i dodao:


"Igrao sam u velikim klubovima i znam šta znači kada probudite protivnika. Sigurno će ekipa Sarajeva igrati maksimalno ozbiljno, ali moramo se i mi isprsiti".

Prvi strijelac Borca Joco Stokić na tri proljećna meča nije postigao niti jedan gol, ali se zato istakao asistencijama.

ULAZNICE

Karte za četvrtfinalni revanš meč Borca i Sarajeva koštaju 2 KM (istok), 4 KM (zapad) i 7 KM (VIP loža).

"Očekuje nas najteža i najzahtjevnija utakmica u dosadašnjem dijelu sezone. Bez obzira na dobar rezultat iz prvog meča, Sarajevo je i dalje favorit. Imaju široku klupu i kvalitetne pojedince, dok smo mi dodatno umorni od puta i biće veoma teško, iako se nadamo prolasku dalje, jer imamo aktivan rezultat. Vjerujem da će i publika doći da nas podrži u što većem broju i da ćemo se zajedno radovati", poručio je Stokić.

Duel Borca i Sarajeva na programu je u srijedu od 18 časova i 30 minuta na Gradskom stadionu u Banjaluci, a pravu će dijeliti Edin Jakupović iz Bihaća. Najavljen je i dolazak 150 navijača iz Sarajeva.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ajmoooooooooo

Ajdeeeeeeeeeeee, momci! VOLIM BORAC.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC