• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zašto Sarajevo ne bi slavilo u Banjaluci?"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Sportski direktor Sarajeva Abdulah Ibraković u izjavi za MONDO poručio da bordo tim uprkos porazu od Borca na "Koševu" može da u Banjaluci izbori plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

 "Zašto Sarajevo ne bi slavilo u Banjaluci?" Izvor: MONDO/Samir Cacan

Sarajevski "divovi" nisu opravdali nadimak u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH protiv banjalučkog kluba.

Crveno-plavi tim je slavio na "Koševu" rezultatom 1:2 i s mnogo optimizma dočekuje u srijedu na Gradskom stadionu poljuljani tim Mehe Kodre, koji nije uspio da zabilježi pobjedu nad Banjalučanima ni u prvenstvenom dvoboju (0:0) u okviru 17. kola Premijer lige BiH.

Ibraković je bio oprezan u izjavama prije prvog susreta sa banjalučkim timom naglasivši da "Borac može da iznenadi i bolje ekipe iz Sarajeva", što se pokazalo tačnim.

U sličnom "tonu" je najavio gostovanje bordo tima na Gradskom stadionu u srijedu (18.30 h, TV Elta).

"Dolazimo u Banjaluku da u jednoj sportskoj, fer i korektnoj borbi pokušamo da prođemo u dalje takmičenje. Borac je uspio da nas nadigra na 'Koševu', pa zašto ne bi i mi mogli to isto da napravimo u Banjaluci", izjavio je prvi operativac sarajevskog kluba za naš portal.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Pojedini sarajevski i banjalučki mediji su za glavnog krivca neuspjeha Sarajeva u mečevima s Borcem proglasili trenera Mehu Kodru. Neki su otišli toliko daleko da su ustvrdili i da je pred revanš u Banjaluci, Mostarcu postavljen ultimatum: "Prolaz u polufinale ili otkaz"!

Međutim, Ibraković je u potpunosti odbacio takve spekulacije.

"Mi u klubu uopšte nismo razgovarali na tu temu. Kodro je dio projekta Fudbalskog kluba Sarajevo i ima našu podršku, kao i njegov izbor ekipe. Istina je da nismo odigrali dobro dvije utakmice, ali to ništa ne mijenja, niti igra neku ulogu u našim željama, planovima i ciljevima. A to je da Sarajevo postane ozbiljan i stabilan klub sa aktuelnim trenerom i timom. Nismo uzdrmani već sigurno koračamo ka našem cilju. Ne znam ko plasira takva nagađanja, ali moram da kažem da je potpuno dezinformisan", podvukao je sportski direktor koševskog kluba.

Revanš meč četvrtfinala Kupa BiH na programu je u srijedu od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci. Glavni arbitar utakmice biće Edin Jakupović iz Bihaća.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC